Δεν υπάρχει κανείς να διαχειριστεί σωστά την κρίση

0

Η Μαρία σχολιάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λάρισα, αλλά και το γεγονός ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας όταν η ομάδα βρίσκεται σε κρίση.

** Η αλήθεια είναι ότι από την τελευταία φορά που έγραψα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Πλέον για εμένα το πρωτάθλημα έχει χαθεί και αυτό όχι λόγο της βαθμολογικής διαφοράς, αλλά της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

** Αυτό που βλέπουμε είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση στην οποία βρίσκεται. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της. Δεν υπάρχει κάποιος να βγει μπροστά και να βάλει ένα τέλος στις άσχημες καταστάσεις που διαδέχονται η μια την άλλη.

** Κάποια άσχημα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσιολογικό ότι θα υπάρχουν σε κάθε πρωτάθλημα. Είτε κόντρα σε μεγάλες ομάδες, είτε κόντρα σε μικρότερες. Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διαχειριστεί τις άσχημες στιγμές της, προχώρησε σε αλλαγές και τελικά αυτό δεν της βγήκε σε καλό.

** Η απομάκρυνση των Σιμόες, Λαμπρόπουλου, Μπακασέτα και Αϊντάρεβιτς όχι μόνο δεν της έκανε καλό αγωνιστικά, αλλά προφανώς επηρέασε και τους υπόλοιπους παίκτες, κυρίως ψυχολογικά, καθώς αυτό που βλέπουμε στις τελευταίες αγώνες είναι μια ομάδα σε κρίση.

** Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση, Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει εντολή για μεταγραφές και αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε τι θα κάνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ποιοι παίκτες θα έρθουν τελικά ώστε να ενισχύσουν την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

** Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι τόσο οι υπεύθυνοι (και αναφέρομαι σε όλους), όσο και οι παίκτες (που στην προκειμένη είναι ο τελευταίος τροχός) δεν κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τα γεγονότα και τις καταστάσεις που βρήκαν στον δρόμος τους.

** Τελικά μετά και τον αγώνα κόντρα στην Λάρισα ελπίζω να καταλάβατε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Πέτρος Μάνταλος, αντίθετα σε εμένα εκνευρισμό προκαλεί ο Μπογέ, ο οποίος έχει δείξει από ελάχιστα έως καθόλου στοιχεία του εαυτό του και παρά το γεγονός ότι ήρθε για να κάνει τη διαφορά, κάνει μια τρύπα στο νερό.

** Μήπως τελικά εδώ που έχουμε φτάσει θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε νεότερους παίκτες, μήπως και βγάλουμε κανένα λαβράκι; Άλλωστε όλοι βλέπουμε τι κάνει ο Παναθηναϊκός…

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube