Μανώλης Αποστολογιωργάκης στο inAEK.com: “Με δουλειά και στήριξη η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της ανόδου!”

0

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ στο τμήμα βόλεϊ γυναικών μίλησε στο inAEK.com

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Αποστολογιωργάκη:

“Η ομάδα έχει εξαιρετικό ρόστερ. Έχει ένα “πάντρεμα” αθλητριών, τόσο έμπειρων όσο και νέων που έχουν διάθεση να πρωταγωνιστήσουν. Είμαστε σε ένα πρωτάθλημα αρκετά ανταγωνιστικό. Έχουμε απέναντι μας δύο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που έχουν ίδιους στόχους με εμάς. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πιο πίσω από τους δύο συνδιεκδικητές μας, όμως πιστεύω πως με δουλειά αλλά και την στήριξη όλων, διοίκησης και κόσμου, η ομάδα θα πετύχει τον στόχο που είναι φυσικά μόνο η άνοδος.”

Έρχεστε στην ομάδα ενώ έχουν χαθεί τα δύο ντέρμπι του πρώτου γύρου απέναντι στους δύο ανταγωνιστές. Σας προβληματίζει αυτό;

“Όχι δεν με προβληματίζει καθόλου. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει το περιθώριο του χρόνου για να το γυρίσει αυτό. Σίγουρα η πρωτιά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι μόνο με τον ΠΑΟΚ που παίζουμε στον δεύτερο γύρο. Βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά από εμάς, οπότε θα χρειαστεί και ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων για να βγούμε πρώτοι. Το πρωτάθλημα όμως έχει πάρα πολύ δρόμο. Υπάρχουν άλλες 9 ομάδες πλην των τριών, που θέλουν να κερδίσουν τους τρεις μας. Άρα τίποτα δεν έχει κριθεί και είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.”

Γνωρίζετε την φετινή ομάδα της ΑΕΚ, την έχετε μελετήσει; Θα χρειαστεί χρόνος για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως την θέλετε;

“Υπάρχουν αθλήτριες στην ομάδα που τις ξέρω. Παίζουμε χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες, κυρίως ως αντίπαλοι. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Δουλειά μας όλων είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι και πρέπει να μπούμε δυναμικά άμεσα. Εξάλλου το Σάββατο έχουμε παιχνίδι.”

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ που θα θέλατε να στείλετε;

“Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πάντα δυναμικός. Βρίσκεται πάντα δίπλα της. Το είδα και πέρυσι ως αντίπαλος και ήταν κάτι που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα ο κόσμος της ομάδας και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει το γυναικείο βόλεϊ να φτάσει στην θέση που του αξίζει.”

Φρίξος Νικολουλόπουλος

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube