KAE AEK: «ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ να στηρίξουμε τους θριαμβευτές»

Μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στα Ιεροσόλυμα κόντρα στη Χάποελ, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ απένειμε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ και δη στα ματς με Λαύριο (15/12, 17:00) και Νίμπουρκ (19/12, 19:30).

0
skyline

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η «Βασίλισσα» αποδεικνύει σταθερά και συντεταγμένα, ότι βρίσκεται σε πρωταθληματική τροχιά, όπως αρμόζει στην κάτοχο του BCL και του Κυπέλλου Ελλάδος 2018.

Η «Βασίλισσα» δίχως να αντιλαμβάνεται τα συσσωρευμένα προβλήματα, που της προκαλούν αστάθμητοι παράγοντες συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθειά της.Remaining Time-1:08FullscreenUnmute

Σ’ αυτό το «μωσαϊκό» επιτυχίας καθοριστικό ρόλο είχε και έχει η παρουσία των οπαδών της, επιβεβλημένη προσθήκη στα μεγαλόπνοα σχέδιά της, για να υπάρχει το ιδανικό αποτέλεσμα

Οι δύσκολοι και απαιτητικοί αγώνες συνεχίζονται, σε Ελλάδα και Ευρώπη…

H AEK BC ενημερώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Λαύριο (15/12, 17:00) και Νίμπουρκ (19/12, 19:30) συνεχίζεται τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ ΒC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5-10-20– 50 – 100 ευρώ

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ να στηρίξουμε και χειροκροτήσουμε τους θριαμβευτές των Ιεροσολύμων.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι στο περιθώριο του αγώνα ΑΕΚ – Λαύριο (15/12) θα διατίθενται τα νέα κασκόλ της Βασίλισσας, αλλά σε περιορισμένο αριθμό. Όσοι φίλοι της ΑΕΚ επιθυμούν να τα προμηθευτούν, μπορούν από τη Θύρα VIP και Θύρα 3, 1μιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Η τιμή του κασκόλ ανέρχεται στα 12€.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

– Η ηλεκτρονική πώληση ticketmaster hellas καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)»