Βράνιες: «Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά σίγουρα θα γυρίσω στην ΑΕΚ»

Με κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαίωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο διεθνής Βόσνιος

0

Ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την ΑΕΚ, καθώς κάνει συχνές αναφορές για αυτή στα social media και παρακολουθεί όλα της τα ματς. Ο Βράνιες βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην παρουσίαση του βιβλίου » Όλες οι ΑΕΚ του Κόσμου » του Νίκου Αγγελίδη και μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την ΑΕΚ και εκεί ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που τρέφει για την πρώην ομάδα του και ο ίδιος τόνισε:

«Είναι σαν την πρώτη κοπέλα η ΑΕΚ, αυτήν δηλαδή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Ετσι και εγώ έχω την ΑΕΚ στην καρδιά μου, την αγάπησα αυτή και τους οπαδούς της και δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ…»

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσουν για το ενδεχόμενο επιστροφής του στα κιτρινόμαυρα, σενάριο που «παίζει» συχνά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και κάτι που ο ίδιος επιβεβαίωσε κατηγορηματικά.

«Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω. Δεν ξέρω αυτό εάν θα είναι άμεσα ή μετά από τρία χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ», ανέφερε για την πιθανότητα επιστροφής του.

Τέλος αναφέρθηκε και στην Βοσνία που θα είναι αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι και οι δύο ιδιαίτερα ισχυρές. Ωστόσο. Θέλω πάντως να περάσει η Βοσνία, γιατί είναι η χώρα μου και η Εθνική μου ομάδα… Θα ήταν, όμως, καλύτερο να περάσουν και οι δύο…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here