Αδιανόητη αλλοίωση αποτελέσματος αλλά και πρωταθλήματος!

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0
skyline

Είναι απλά τα πράγματα γι αυτό το έκτρωμα που είδαμε σήμερα στην Λαμία και που έκανε ΟΛΗ την ποδοσφαιρική και όχι μόνο χώρα να γελάει αλλά και να αγανακτεί μέχρι αηδίας.

Θύμισε τις χρυσές εποχές της παράγκας.

Και επειδη παρακολουθήω ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια μπορούμε να ξεχωρίσουμε εύκολα ποιο είναι το ανθρώπινο λάθος και ποιο όχι.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν παρακολουθήστε που είναι ο διαιτητής ..
Είναι σε απόσταση 3 μέτρων από την φάση έχοντας πεντακάθαρο οπτικό πεδίο και κάνει μάλιστα και χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια σαν να λέει ¨καμία παράβαση”!
Οπότε οδηγούμαστε σε δυο συμπεράσματα :

α) ή ο διαιτητής είναι παντελώς άσχετος από κανονισμούς αφού αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ο κανονισμός ότι οποιοδήποτε χέρι μέσα στην περιοχή που δεν είναι σε φυσική θέση και “χρησιμοποιείται” σαν προέκταση του σώματος τότε οδηγεί στην παράβαση άρα πέναλτι και

β) ή ότι ο διαιτητής ΣΚΟΠΙΜΩΣ δεν έδωσε την πεντακάθαρη παράβαση που ξαναλέω είδε και ο πιο άσχετος με συνέπεια να επακολουθήσει ένα απίστευτο τρολάρισμα με την συγκεκριμένη φάση στο διαδίκτυο , δείχνοντας τον Βειρίνια να έιναι από κεντρικός μπλοκέρ στο βόλευ , να κάνει λέι απ στο μπάσκετ μέχρι και να χορεύει χορούς αλά μπαλέτο με σηκωμένο το χέρι.

Διαλέξτε λοιπόν τι από τα δυο είναι ο συγκεκριμένος διατητής που το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξανασφυρίξει για φέτος.

Την δουλειά του την έκανε πάντως και αυτό έχει σημασία αφού δώρισε με το έτσι θέλω μια νίκη κομβική στον ΠΑΟΚ , όπως είχε δωρίσει και ο άλλος στο παιχνίδι με τον Αστέρα με την θεαματική βουτιά του Πρίγιοβιτς.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 6 βαθμούς από αυτά τα 2 παιχνίδια που ΔΕΝ δικαιούταν ..

Πιστεύω όλα αυτά να γίνονται ένα γερό μάθημα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και να βλέπουν από ποιον αντίπαλο έχουν απαμακρυνθεί 12 βαθμούς από την κορυφή .

Να σκεφτούν πάρα τα όσα προβλήματα υπάρχουν πόσο πολύ έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους αλλά και πόσο μας έχει αδικήσει αυτή η πόρνη η μπάλα η πόρνη η τύχη.

Αφού πέρα από όλα αυτά είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ αυτή η απίστευτη τύχη που έχει σε πολλά παιχνίδια ο ΠΑΟΚ όπως και το σημερινό , μιας και παίζοντας χειρότερα από τον αντίπαλο του καταφέρνει κατά ένα μαγικό τρόπο να σκοράρει από το πουθενά και να βγαίνει νικητής .

Επίσης χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι η ΑΕΚ έχει φέτος 11 δοκάρια και ο ΠΑΟΚ τον αριθμό…0 σε 12 αγωνιστικές!

Όλα αυτά να λειτουργήσουν έως ένα ευεργετικό μπούσουλα και έως έναν δρόμο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να δείξουν παράλληλα με την σημαντική ενίσχυση που έρχεται ποια είναι και φέτος η καλύτερη ομάδα στην χώρα ανεξάρτητα κατακτήσεως του πρωταθλήματος ή όχι.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter