Ουζουνίδης: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει να ξαναβρούμε ψυχολογία»

0

Ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του και την εικόνα της ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως η ομάδα χρειαζόταν πολύ αυτή τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν είναι μια νίκη-ανάσα: «Ηταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν. Οταν είσαι μεγάλη ομάδα και προέρχεσαι από άσχημα αποτελέσματα, πρέπει να προσπαθήσεις να το γυρίσεις. Είχαμε καλή παρουσία, αν σκεφτούμε και ότι οι 9 από τους 11 είχαν παίξει την Τρίτη. Δεν έχουμε πολλές επιλογές αυτή την περίοδο, αλλά όσοι έπαιξαν ήταν συγκεντρωμένοι, αν και φαινόταν η πίεση και το άγχος για το αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις. Είχαμε αρκετές φάσεις και μπορούσαμε να το καθαρίσουμε και νωρίτερα. Οταν δεν μπαίνει η μπάλα σκέφτεσαι ότι μπορεί να στραβώσει το ματς αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά για εμάς».

Για το πού πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ φέτος: «Δεν μπορώ να το προβλέψω. Θέλουμε να νικάμε και να δούμε πού θα πάμε. Συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, πολύ καλή ομάδα, αλλά χρειάζεται να ξαναβρούμε την ψυχολογία μας. Αν παίζεις καλά, θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν έχει κάποιο παράπονο από τον Μπογέ επειδή δεν είναι στην 11άδα ή όταν είναι συνήθως γίνεται πρώτη αλλαγή: «Ο Λούκας ήρθε από μεγάλη περίοδο απραξίας. Οταν μπαίνει αλλαγή κάνει πράγματα, όταν είναι βασικός δεν είναι το ίδιο καλός. Θέλει ακόμη ρυθμό, να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και πολύ γρήγορα θα είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν υπάρχει κάποιο παράπονο από τον Λούκας».

Για τον Λιβάια που ήταν πολύ ορεξάτος ερχόμενος από τον πάγκο: «Υπάρχει κάποιος λόγος που κάποιος μένει στον πάγκο. Ο Μάρκο είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, σίγουρα το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αυτός που θέλουμε και θέλει. Μιλήσαμε πριν το ματς και ήμουν σίγουρος ότι όταν μπει θα δώσει πράγματα. Αυτό θέλουμε από τους παίκτες, είτε ξεκινούν είτε μπαίνουν ως αλλαγή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here