Λιβάγια: «Έβλεπα από μακριά την ΑΕΚ και δεν ένιωθα καλά»

0

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Πόσο ανάγκη είχε η ΑΕΚ τη νίκη; «Το σίγουρο είναι ότι θέλαμε τη νίκη. Ηταν πολύ σημαντικό και η νίκη όπως ήρθε δεν ήταν εύκολη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο γιατί δεν παίζαμε καλά το τελευταίο διάστημα. Θέλαμε να μπούμε στο σωστό δρόμο και να επιστρέψουμε στα καλά παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ήρθε για πρώτη φορά φέτος από τον πάγκο; «Ημουν χαρούμενος και είχα διάθεση να μπω να βοηθήσω την ομάδα. Ειχα την όρεξη. Σημαντικό ότι σκόραρα, αλλά πιο σημαντική είναι η νίκη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα».

Αν ένιωθαν πίεση οι παίκτες; «Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να… στραβώσει το ματς. Σκεφτόμουν ότι ολες οι ομάδες κάνουν… κοιλιά, ότι περνούν μία δύσκολη περίοδο».

Για το πώς… πανηγύρισε το γκολ (κάθισε με σκυμμένο κεφάλι κρατώντας την διαφημιστική πινακίδα): «Με την εικόνα που έχω τον τελευταίο μήνα σκέφτηκα να μη το πανηγυρίσω. Ευτυχώς έκανα τη δουλειά μου»

Για το πώς είναι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ; «Το ότι θα βγουν φήμες και διάφορα είναι λογικό. Για μένα μπορεί να πουν ότι έχω κάποια κιλά παραπάνω! Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι όπως την προηγούμενη χρονιά, βγαίνουν αυτές τις φήμες».

Για την αποβολή με τη Βίντι και πόσο τον επηρέασε; «Όταν έβλεπα την ομάδα και ήμουν μακριά δεν ένιωθα καθόλου καλά. Επίσης, όταν στο 66’ είδα την δεύτερη κίτρινη και άφησα την ομάδα με 10 παίκτες ένιωσα ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής στον κόσμο».

Αν μπορεί να χτίσει σερί νικών η ΑΕΚ και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος; «Το σίγουρο είναι ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Είμαστε 12 βαθμούς πίσω, αλλά έχει δρόμο. Ολες οι ομάδες έχουν δύσκολη περίοδο. Εμας κράτησε έναν μήνα. Θα δούμε πόσο θα κρατήσει και στις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε ως το τέλος».

Αν νιώθει φέτος μεγαλύτερες ευθύνες; «Αισθάνομαι την ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, τη διοίκηση, τον κόσμο. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε πρωταθλήτρια και φέτος είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Έχω ευθύνη γι’ αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here