Ύψωσε ασπίδα στην διοίκηση για τους «τρεις» ο Ουζουνίδης-Τι δήλωσε για το πρωτάθλημα!

0

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ ερωτήθηκε αναφορικά με το αν η διοίκηση της Ένωσης επιρρίπτει ευθύνες για την κακή εικόνα της ομάδας στους τρεις παίκτες που μονοπώλησαν τις συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες και η απάντησή του ήταν κοφτή: «Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να το πιστεύει αυτό».

Κατά τα άλλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε:

Για τον μαύρο Νοέμβρη και την Ξάνθη που έρχεται: «Δεν είναι και οι καλύτερες καταστάσεις. Πάντα σημασία έχει πλέον πως θα αντιδράσεις. Και πως θα το ξεπεράσεις. Η Ξάνθη είναι ομάδα που παίζει σφιχτά. Προσπαθεί να περιορίσει του αντιπάλου τα ατού. Και προσπαθεί για το αποτέλεσμα. Η πορεία της έχει δείξει ότι είναι δύσκολη ομάδα. Πρέπει να έχουμε υπομονή για να διασπάσουμε την άμυνα τους και να μην δεχτούμε επιθέσεις από τον αντίπαλο. Η ψυχολογία δεν είναι στο καλύτερο σημείο. Όταν είσαι σε ένα μεγάλο κλαμπ όμως πρέπει ο καθένας να φέρει τον εαυτό του στην καλύτερη κατάσταση. Είναι δύσκολη συγκυρία, όταν θες να λέγεσαι μέλος ενός μεγάλου κλαμπ πρέπει να βρεις την θέληση. Έχουμε τέτοιους παίκτες και τέτοιους χαρακτήρες για να το ξεπεράσουμε. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για να βγούμε από αυτήν την κατάσταση».

Για το αν είναι εφικτό το πρωτάθλημα: «Μαθηματικά δεν είσαι εκτός. Κυνηγάς ότι καλύτερο μπορείς. Οφείλουμε να κυνηγήσουμε το κάθε αποτέλεσμα. Νομίζω πως έχουμε πιθανότητες να πλησιάσουμε την κορυφή. Θα πρέπει να δούμε και τις αλλαγές τον Ιανουάριο για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Σίγουρα αλλάζουν κάποια πράγματα. Έχουμε μιλήσει, η διοίκηση ξέρει τα θέλω του προπονητή».

Για τα επεισόδια με Άγιαξ: «Δεν είχα εικόνα, ήμουν μέσα. Μέχρι το ματς με Άγιαξ η συμπεριφορά όλων ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να πιστεύω πως ήταν της στιγμής. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα χαλάνε την εικόνα. Οι υγιείς φίλαθλοι θα πρέπει να τους απομονώσουν».

Για τον κόσμο, που θα δώσει το «παρών» μετά από δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν είναι και το καλύτερο να παίζεις χωρίς κόσμο. Πάντα ο κόσμος θα σου δώσει μια ώθηση. Τον θέλουμε κοντά μας και τώρα, που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας για να στηρίξουν τα παιδιά, που θα αγωνιστούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here