Για τη νίκη απέναντι στη Σαλαμίνα η ΑΕΚ Φούτσαλ

0
skyline

Έτοιμη για το ξεκίνημα του Β’ Γύρου της Futsal Superleague είναι η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα (29/11, 21:45) τον ΓΣ Σαλαμίνας στο Καματερό, για την 12η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του Καματερού και άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αναμένουν τη στήριξη των φίλων της ομάδας για να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο Γιάννης Ζιάβας για τον αγώνα με τους νησιώτες επέλεξε στην αποστολή τους: Θεοφίλου, Μπελτσίδη, Δελλαπόρτα, Ηλιάδη, Μάνο, Ασημακόπουλο, Θανασάι, Ταρνανίδη, Ζιάκα, Ντάτη, Μάντη και Λιαρόπουλο.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, δήλωσε στο aek.gr για τον αγώνα με την Σαλαμίνα, αλλά και το Β’ γύρο που ξεκινάει: “Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος βρίσκοντας μας σε μία καλή κατάσταση. Ο απολογισμός του πρώτου γύρου είναι πλην του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θετικός και μας βρίσκει εντός στόχων και πλάνου. Στο β’ γύρο που ξεκινάει τώρα θα προσπαθήσουμε να υπερκαλύψουμε τη διαφορά με την κορυφή, αρχής γενομένης από τον δύσκολο αγώνα με τη Σαλαμίνα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα για τον πρώτο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από το να τερματήσουμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα και με την επιστροφή των τραυματιών αθλητών μας, αλλά και των στρατευμένων, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.