Μια… ομάδα εκτός λογικής!

0

Η Μαρία γράφει για την καταστροφική εβδομάδας της και το πως έφτασε η ομάδα από την κορυφή να επιστρέψει σε καταστάσεις που άπαντες πίστευαν ότι έχουν μείνει στο παρελθόν.

** Εδώ και αρκετές ημέρες προσπαθώ να σκεφτώ τι να γράψω και πως να το γράψω. Όσο και αν προσπαθώ να βρω μια λογική εξήγηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν δεν μπορώ. Δεν μπορώ να πιστέψω το πως μια ομάδα που την προηγούμενη σεζόν έδειχνε καλοδουλεμένη και χωρίς προβλήματα έπεσε τόσο χαμηλά.

** Πραγματικά μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ είναι το αγωνιστικό κομμάτι και η βαθμολογική θέση της ομάδας. Γιατί πολύ απλά για να λειτουργήσει μια… μηχανή θα πρέπει πρώτα είναι σωστά ρυθμισμένη.

** Δεν μπορώ να καταλάβω για τον λόγο για τον οποίο στη δύσκολη στιγμή της ομάδας θα επρέπει να βγουν στην φόρα όλα τα προβλήματα. Για ποιο λόγο θα έπρεπε τώρα να μάθουμε για τους Σιμόες, Λαμπρόπουλο και Μπακασέτα και παράλληλα να γνωστοποιηθεί ότι το κλίμα δεν είναι τόσο καλό, όσο παρουσιαζόταν μέχρι στιγμής.

** Για εμένα όλα αυτά τα προβλήματα θα έπρεπε να έχουν βγει στην φόρα τις στιγμές που η ομάδα πήγαινε καλά. Τότε ναι, θα έβγαζα το καπέλο σε όποιους θα έβγαιναν μπροστά και θα παρουσίαζαν τα προβλήματα που υπάρχουν, κόντρα στην καλή πορεία που θα είχε η ομάδα. Τώρα, δεν το δέχομαι. Δεν δέχομαι ότι για αυτή την κακή εικόνα φταίνε τρεις παίκτες οι οποίοι στο κάτω κάτω επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους ώστε να αγωνίζονται στην ΑΕΚ, δεν χτύπησαν μόνη τους την πόρτα και φόρεσαν την φανέλα.

** Και σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν τα τραγικά επεισόδια. Γιατί ρε παιδιά; Γιατί έπρεπε ολόκληρη η Ευρώπη να δει αυτή την κατάντια; Για ποιο λόγο έπρεπε τα εκτρώματα που έγιναν μια ημέρα πριν τον αγώνα στην Αλεξάνδρας να μεταφερθούν στον γήπεδο. Γιατί μετά από τόσο κόπο που έκανε η ΑΕΚ να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αποκαταστήσει την φήμη της, θα πρέπει να πέσει ξανά χαμηλά;

** Ναι, προφανώς και η ευθύνη βαραίνει την αστυνομία γιατί δεν είναι φυσιολογικό να μπαίνουν μολότοφ στο γήπεδο και οπαδοί να κόβουν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και σε αυτό το κομμάτι όλα λειτουργούσαν ρολόι μέχρι πριν λίγο καιρό και ξαφνικά, επιστρέψαμε ξανά στο παρελθόν (το οποίος, κακά τα ψέμματα όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε).

** Ευθύνες έχουν ΟΛΟΙ και όταν λέω ΟΛΟΙ το εννοώ. Μια ομάδα για να είναι ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου πρέπει να λειτουργεί σαν σύνολο σε όλους τους τομείς, κάτι που φαίνεται ότι δεν γίνεται στην ΑΕΚ.

** Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Η αλλαγή προπονητή δεν θεωρώ ότι είναι λύση, εκτός και αν τη θέση του πάρει προπονητής από το πάνω ράφι. Σε αντίθεση περίπτωση χειρότερο κακό θα κάνει στην ομάδα κάτι τέτοιο.

** Αυτό που πραγματικά ελπίζω είναι όλο αυτό να είναι απλά μια κακή περίοδος. Κάτι που θα περάσει και η ομάδα θα επιστρέψει στην κανονικότητα, γιατί στην προκειμένη περίπτωση και με όλα όσα έχουν προκύψει μικρή σημασία έχει η βαθμολογική θέση. Άλλωστε εάν διορθωθούν όλα τα υπόλοιπα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και οι νίκες.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube