Ουζουνίδης: «Ο Άγιαξ έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο από τις ομάδες του ομίλου»

0

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το πόσο εύκολο είναι να είναι η ΑΕΚ συγκεντρωμένη στο ματς με τον Άγιαξ: «Η συγκέντρωσή μας είναι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι στα παιχνίδια που έχουμε κάνει παρουσιαζόμασταν όλο και καλύτεροι. Είναι το τελευταίο στην έδρα μας το αυριανό και ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ούτε το πρωτάθλημα ούτε τα άλλα ματς».

Για το αν οι αποφάσεις που έχει πάρει θα φανούν στην αποστολή για το αυριανό ματς: «Το κλαμπ έχει πάρει αποφάσεις. Ήταν να τις πάρουμε πιο μετά αλλά αφού μείναμε πίσω τις πήραμε πιο νωρίς. Ο προπονητής έχει πάντα τον πρώτο λόγο είτε είναι καλά είτε άσχημα τα πράγματα. Περίμενα καλύτερα πράγματα από την ομάδα και αυτή την περίοδο δεν είμαστε καλά. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι και πρέπει να τους αναλύσουμε. Από την στιγμή που έγιναν συζητήσεις και δεν υπήρξε συμφωνία αποφασίστηκε να ετοιμάσουμε τη συνέχεια της ομάδας. Θα φανεί και στο γήπεδο αυτό, ναι».

Για το αν μετράει περισσότερο η δυσκολία ή οι πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα: «Ο Άγιαξ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όταν έγινε η κλήρωση πίστευα ότι η Μπάγερν είναι άλλο επίπεδο αλλά ως τώρα ο Άγιαξ έχει δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα από όλες. Είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει ούτε στη Λισαβόνα ούτε στο Μόναχο. Όταν έχεις όμως πιθανότητες να διεκδικήσεις κάτι πρέπει να τις κυνηγήσεις. Είναι ένα ματς που δεν συγχωρούνται λάθη και πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση σε όλο το ματς. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για εμάς, για να το ευχαριστηθούμε και να έχουμε ελπίδες ενόψει Λισαβόνας».

Για την ανακοίνωση της Original: «Το σημαντικό είναι να λειτουργήσουμε όλοι και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως κλαμπ. Αυτή δεν είναι η καλύτερη περίοδος για όλους μας αλλά όσοι είμαστε εκεί θέλουμε το καλό της ομάδας. Όσα ειπώθηκαν για τα παιδιά δεν σημαίνει ότι αυτά μόνο φταίνε. Δεν κρύβομαι, υπάρχει ευθύνη και σε μένα.

Θα μπορούσα να κάνω πράγματα και να πάρω αποφάσεις. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα αλλά άπαξ και συζητήσαμε και δεν συμφωνήσαμε ήταν καλύτερα το κλαμπ να πάρει αποφάσεις. Από εκεί και πέρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Κατόρθωσε πέρσι να πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο και δεν πρέπει να το αφήνουμε αυτό στην άκρη. Πρέπει όμως ως ομάδα να κοιτάς το μέλλον και να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που είχες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here