Ντε Γιόνγκ: «Είμαστε σε καλή περίοδο»

0

Αναλυτικά:

Για την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: “Σίγουρα, κερδίζουμε συχνά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως είμαστε σε καλή περίοδο”.

Για το αν είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο αποτυχίας: “Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Το αποδείξαμε και στην ήττα από την Αϊντχόφεν. Δεν μας επηρέασε και συνεχίσαμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα”.

Για το αν νιώθουν πως είναι κοντά στην πρόκριση: “Είμαστε κοντά στην πρόκριση. Μετά την κλήρωση πολλοί πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρουμε, έτσι είμαστε στην Ολλανδία. Νομίζω πως είμαστε κοντά να το πετύχουμε, να προκριθούμε στην επόμενη φάση”.

Για την βελτίωση στον ανασταλτικό τομέα: “Κάνουμε πολύ προπόνηση σε αυτόν τον τομέα. Πάντα παίζαμε έτσι στον Άγιαξ. Αλλά έχουμε βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα”.

Για το αν είναι άρρωστος: “Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν ήταν κάτι σημαντικό”.

Για το αν η χρονιά θα είναι πετυχημένη η πρόκριση: «Δεν θα θεωρήσω πως θα είναι μια πετυχημένη χρονιά με την πρόκριση. Θα είμαστε μέσα στη διοργάνωση και θα πρέπει να περιμένουμε αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό”.

Για την απώλεια του Ζιγέκ: “Πάντα είναι μια μεγάλη απώλεια. Είναι από τους πιο δημιουργικούς παίκτες μας. Έχουμε όμως κι άλλους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, το αποδείξαμε και κόντρα στη Μπρέντα. Όποιος παίξει στην θέση του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό”.

Για τον ίδιο τι αλλάζει η απουσία του Ζιγέκ: “Δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα για μένα. Θα κάνω τη δουλειά μου όπως την έκανα. Δεν θα έχω περισσότερο χώρο με την απώλεια του Ζιγέκ. Ήταν “κλειστή” η άμυνα της Μπρέντα. Βρήκαμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους και να πετύχουμε γκολ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here