Πίκρα ναι αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Ένας είναι ο δρόμος!

0

Αναθεματισμοί , ύβρεις – ισοπεδωτισμός – κριτική σε βαθμό εμπάθειας αλλά και χολής από τους ίδιους τους Αεκτζήδες

– Ναι ο κόσμος βράζει και δικαιολογημένη η σκληρή κριτική .…Αλλά!

– Πόσο εύκολα μπορούμε να ξεχάσουμε πόσο εύκολα να διαλύσουμε τα πάντα στην σκέψη μας και την λογική μας

-Πόσο εύκολα μπορούμε να αποκαθηλώσουμε τους πάντες χωρίς έλεος..

– Ναι έγιναν λάθη και υπεύθυνος είναι αυτός κινεί τα νήματα αυτός που είναι στην κεφαλή
Όπως όμως «υπεύθυνος» ήταν και για την κατάκτηση του κυπέλλου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το μεγαλειώδες όνειρο που λέγεται ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ .

– Η ΑΕΚ θα προχωρήσει ότι και να γίνει !
Όσοι περίμεναν στην γωνία 2 χρόνια τώρα θα ξανακρυφτούν μια και καλή , αφού το πεπρωμένο και η μοίρα αυτής της ομάδας μετά το χτίσιμο της Αγιάς Σοφιάς , προβλέπει μόνο δόξα και πολύ μεγάλες επιτυχίες!

– Μέχρι τότε όμως πρέπει να παρθούν αποφάσεις οι οποίες ξαναλέω δεν πρέπει να είναι εν βρασμώ ψυχής και ο Μελισσανίδης το γνωρίζει αυτό .

– Θα πρέπει όλοι μηδενός εξαιρουμένου να κριθούν (και αυτό αφορά τους παίχτες ) από εδώ και στο εξής για να δούμε τι προοπτική υπάρχει και ποιος μπορεί ,θέλει, και έχει την ικανότητα να πατήσει την Αγιά Σοφιά και να νιώσει αυτή την τιμή και αυτό το δέος.

– Θα πρέπει (αν χρειαστεί ) να αναθεωρήσουμε σκέψεις για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή όσον αφορά την αξία του αλλά και την προσπάθεια του μέσα στο γήπεδο αφού όποιος παίζει πρέπει να τιμάει την φανέλα μέχρι εσχάτων.

– Θα γίνουν σίγουρα κινήσεις ενίσχυσης στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται γιατί η χρονιά ΔΕΝ έχει τελειώσει και ΟΦΕΙΛΕΙ η ΑΕΚ σαν πρωταθλήτρια να παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό , ενώ υπάρχει και ο θεσμός του κυπέλλου μην ξεχνάμε.

– Η θέση του Ουζουνίδη είναι πλέον επισφαλής και είναι ανοιχτά τα πάντα .
Λάθη μπορεί να κάνουμε όλοι δεν είναι εκεί το θέμα
Πέρσι ο Χιμένεθ στο πρώτο γύρο είχε κάνει πολλές γκέλες (Γιάννενα , και Ξάνθη έξω , Ατρόμητο και Απόλλων μέσα) αλλά δεν φάνηκαν γιατί πρώτον ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε όλα τα παιχνίδια όπως φέτος άρα οι διαφορές ήταν πολύ μικρές , δεύτερον δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών , και τρίτον στο δεύτερο γύρο η ομάδα έκανε μαζί με το «¨αστρο» που την ακολουθούσε καταπληκτικές εμφανίσεις με ανατροπές στα σκορ.
Το θέμα είναι όμως ότι ο Χιμένεθ κρατούσε πάντα τα αποδυτήρια , και σε ότι αφορά την σχέση αυτού με τους παίχτες αλλά και των παιχτών μεταξύ τους.

Είναι φανερό ότι ο Ουζουνίδης δεν το έχει αυτό δεν υπάρχει αυτή η χημεία μεταξύ τους . Όπως δεν υπάρχει και χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών όσον αφορά τις σχέσεις.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα και σε αυτό ευθύνονται και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα είτε λέγεται γενικός αρχηγός είτε οποιοδήποτε άλλο «τίτλο» κουβαλάει..

– Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα φτιάξουν οι σχέσεις και αυτό φάνηκε χθες με το «άδειασμα» που έκανε ο Ουζουνίδης στους παίχτες..

– Αν η εικόνα της ομάδας είναι απελπιστική ή πολύ κακή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ τότε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες . Αν όχι θα δοθεί μια παράταση μέχρι το τέλος του χρόνου για να δούμε πως θα κυλήσουν τα παιχνίδια και τι αντίδραση θα βγάλει η ομάδα..
Μην ξεχνάμε ότι μεσολαβούν 3 παιχνίδια μέσα στο ΟΑΚΑ με Ξάνθη , Λαμία και Λεβαδειακό και 1 εκτός με Λάρισα.
Οποιαδήποτε γκέλα θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας με τον Εβρίτη τεχνικό.

– Κρίση είναι θα περάσει όπως πέρασαν στο παρελθόν τόσες και τόσες άλλες .
Και δεν μιλάω για την κορυφαία (της μαύρης χρονιάς του υποβιβασμού) αλλά για πριν από τότε.
Μια ΑΕΚ χωρίς πρωτάθλημα χωρίς προπονητικό , χωρίς γήπεδο και με λαμόγια να της τρώνε την σάρκα .
Τότε όμως δεν υπήρχε ιντερνετ και facebook ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική σελίδα, με ότι συνεπάγεται αυτό για την γνώμη του κόσμου και το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω.

– Μια ΑΕΚ με πανίσχυρη διοίκηση , οικονομικά καθαρή και εύρωστη μόνο μπροστά θα πάει ανεξάρτητα των λαθών που έκανε και που παραδέχονται δημόσια και οι ίδιοι πλέον.

– Αρκεί όπως ανάφερα να υπάρχει ο σωστός προγραμματισμός και να γίνουν οι σωστοί χειρισμοί που πρέπει ανεξαρτήτως προσώπων που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα .

– Και ο Δημήτρης ο Μελισσανίδης το ξέρει το οφείλει και το έχει χρέος να το κάνει αυτό για την ομάδα που έρχεται και που θα χτιστεί για να πατήσει πρώτη τα ιερά χώματα της Αγίας Σοφιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here