ΑΕΚ: Χαλάει το πράγμα στα αποδυτήρια!

Οι ήττες έχουν φέρει γκρίνια στα αποδυτήρια

0

Εκεί που θα περίμενε κανείς να δει μια ΑΕΚ τουλάχιστον ανταγωνιστική και πάλι, όσον αφορά τον τίτλο, βλέπει μια αποκαρδιωτική εικόνα.

Ο «δικέφαλος» μετά και τηνήττα απο τον Παναιτωλικό είναι σε δύσκολη θέση, με αρκετούς παίκτες να παίζουν πλέον το «κεφάλι» τους.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το ίδιο, με αυτό που ήταν στις αρχές της σεζόν. όπως αναφέρει το Sportime, υπάρχει απογοήτευση σε πολλά πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει πως ο Σιμόες είναι ακόμη στον «αέρα» λόγω του συμβολαίου του, κάτι που δεν αρέσει στον παίκτη, ο Μάνταλος είναι απογοητευμένος γιατί δεν μπορεί να αποδώσει στο γήπεδο, αυτό που μπορεί και ο Γιαννιώτας γιατί δεν παίρνει τις ευκαιρίες που ήλπιζε.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ο Λιβάια… Ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό Λιβάια που είδαμε (φέτος έχει 4 γκολ σε 13 ματς) και υπάρχει αιτία. Ακούγεται, πως μέσα στα αποδυτήρια δεν ανταλλάζει ούτε… καλημέρα με κάποιους. Σίγουρα, όχι η καλύτερη περίοδος για τους παίκτες της «Ένωσης»…

Όπως και να’χει η ομάδα μπαίνει χωρίς ψυχή μέσα στο γήπεδο δεν προσπαθεί καθόλου και φαίνεται σαν να μην θέλει να παίξει ποδόσφαιρο…Μένει να δούμε τις εξελίξεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here