Εν ψυχρώ αλλοίωση του πρωταθλήματος και της ισονομίας

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε τα τελευταία χρόνια είναι αυτό με την γελοία τιμωρία του προστίμου που επιβλήθηκε στον ΟΣΦΠ , αν αναλογιστούμε το τι τιμωρία υπήρχε και για ποιον λόγο στην ΑΕΚ , που υπενθυμίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΠΟΤΕ και έληξε κανονικά εν αντιθέσει με αυτά που έγιναν στην Πάτρα που σημειωτέον υπήρχαν και πολύ σημαντικές φθορές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου!

Δεν χωνεύετε με τίποτα αυτή η αδιανόητη απόφαση που υπήρχε σήμερα και χωρίς ίχνος ντροπής μας την σερβίρισαν στα μούτρα μας.

Δεν ξέρω αν μπορεί να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της απόφασης ..

Όπως και να έχει μιλαμε ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ αλλά να ξέρετε το εξής :

Η πρωταθλήτρια θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις μέχρι το τέλος !
Σε αυτό όμως πρέπει να συνδράμει και όλος ο κόσμος της ομάδας να συσπειρωθεί και σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτήν την ανόητη μιζέρια και κλάψα πάνω από το διαδίκτυο.

Τα συνετεράκια του βορρά και του νότου έχουν καταλάβει ότι , έχουν να αντιμεωπίσουν την μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου που χτίζεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και υψώνεται όπως υψώνεται η Αγιά Σοφιά !

Να το καταλάβει αυτό όμως και ο κόσμος της ΑΕΚ γιατί ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει πέρα από αγωνιστικά θέματα μεταγραφές κ.α ..που μας φθείρουν την καθημερινότητα και αλλοιώνουν την σκέψη μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here