Πανέτοιμη για το ντέρμπι η ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ χάντμπολ

0
skyline

Τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή αντιμετωπίζει αύριο (13/11, 20:00) η ομάδα χάντμπολ εκτός έδρας, στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να επεκτείνουν το αήττητο σερί των 6 νικών σε ισάριθμους αγώνες και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τους “κιτρινόμαυρους”, με όλους τους αθλητές να δηλώνουν “παρών” για το αγώνα κόντρα στους “ερυθρολεύκους”. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Μπάλαζ, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκα.

Ο Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο aek.gr για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή:
“Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Παίζουμε εκτός έδρας ένα παιχνίδι σαφώς πιο δυνατό από τα προηγούμενα που έχουμε δώσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει μία σειρά δυνατών παιχνιδιών. Αρχίζουμε με τον Ολυμπιακό και φυσικά στη συνέχεια έχουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπρέγκενζ. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αύριο στο Ρέντη θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα“.

Με τη σειρά του ο αρχηγός της ομάδας μας, Διονύσης Γεωργιάδης, σχολίασε: “Είναι το πρώτο ουσιαστικά ντέρμπι της χρονιάς. Σίγουρα θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας για την τωρινή μας κατάσταση. Εμείς θέλουμε φυσικά τη νίκη και τους δύο βαθμούς, χωρίς να κρίνεται από αυτήν η σεζόν. Ωστόσο, είναι ένα ντέρμπι και πάμε μόνο για την νίκη”.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, στο θεσμό του Πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες 7 φορές, 2 στην κανονική διάρκεια και 5 στους περσινούς Τελικούς. Η ομάδα μας έχει 2 νίκες, 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 4νίκες. Σε 4 αγώνες στο “Μελίνα Μερκούρη”, ο Ολυμπιακός έχει 2 νίκες, 1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο, ενώ η ΑΕΚ έχει φύγει 1 φορά με το “διπλό”.

Τέλος, πρώτος σκόρερ των αγώνων κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή στη Handball Premier είναι ο Μαλίκ Χόγκας με 27 τέρματα.