Μήπως πρέπει να δούμε τι κάνει λάθος η ΑΕΚ;

0
skyline

Η Μαρία Τσίχλα, γράφει για την κρίση που υπάρχει στην ΑΕΚ, το γεγονός ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα αλλά και τις απαράδεκτες ενέργειες του Λιβάγια.

Η αλήθεια είναι ότι η πορεία της Ένωσης δεν είναι αυτή που όλοι μας περιμέναμε μετά την περσινή σεζόν. Φυσικά υπάρχουν αυτοί που είχαν τις… ψευδαισθήσεις ότι όλα θα ήταν εύκολα και θα κατακτούσαμε ξανά το πρωτάθλημα χωρίς να δυσκολευόμασταν, αλλά εγώ πάντα αναφέρομαι σε αυτούς που απλά πίστευαν ότι θα έβλεπαν φέτος μια καλύτερη ΑΕΚ.

Το σύνολο που έχει φτιάξει ο Δικέφαλος δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό, αλλά σίγουρα χρειαζόταν περισσότερες προσθήκες όχι τόσο για την βασική εντεκάδα, όσο για μπακ απ, καθώς η ΑΕΚ έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα και είναι αρκετοί οι παίκτες που χρειάζονται ξεκούραση. Και για να καταλάβουν όλοι τι εννοώ θα δώσω ένα παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν να μπαίνει αλλαγή ο Γιαννιώτας για να έρθει η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα η ΑΕΚ περνάει την κρίση της. Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν μια ήττα (και όχι μόνο μια) στο πρωτάθλημα, αλλά το γεγονός ότι χάσαμε από τον ΠΑΟΚ, φέραμε Χ με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε από τον Ατρόμητο σίγουρα προβληματίζει. Και βλέπετε ότι δεν αναφέρομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί εάν θέλαμε να κερδίσουμε κάτι εκεί θα έπρεπε οι προσθήκες να ήταν και καλύτερες και περισσότερες.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο όσοι είχαν προσκλήσεις και είδαν τον αγώνα από τα VIP μιλούσαν διαρκώς για το παράρτημα του ΠΑΟΚ, που παίζει μόνο κόντρα στην ΑΕΚ κλπ κλπ. Συγγνώμη κιόλας, αλλά για εμένα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ναι ο Ατρόμητος έχει παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά είδατε πως έπαιξε στον μεταξύ τους αγώνα; Έπαιξε καλύτερα από ότι έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ. Μήπως λοιπόν ο Ατρόμητος έκανε σωστά κάτι στο παιχνίδι, το οποίο έκανε λάθος η ΑΕΚ; Μήπως θα πρέπει λίγο να δούμε το πως έχει καταφέρει ο Ατρόμητος τα τελευταία δύο χρόνια να πρωταγωνιστεί με μικρότερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες;

Για μένα τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οι διαφορές αυτές καλύπτονται, εάν βέβαια οι υπεύθυνοι αναλάβουν τις ευθύνες τους, γίνουν σωστές κινήσεις και οι παίκτες αποδώσουν καλύτερα.

Πάμε όμως και στα πιο σοβαρά ζητήματα κατά τη δική μου γνώμη! Απαράδεκτος για ακόμα μια φορά ο Λιβάγια. Οι αντιδράσεις του στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο τρόπος που ρίσκαρε να δει την κόκκινη κάρτα και τα… καραγκιοζιλίκια μετά, εμένα με έβγαλαν από τα ρούχα μου. Δείχνουν παίκτη ασόβαρο. Παίκτη που όσο κιλά μπάλα και αν ξέρει, πάντα θα είναι κινούμενη βόμβα. Η απουσία του στοίχησε αρχικά στην ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και αντιδράσεις, όπως αυτές που έχει στους αγώνες του σίγουρα θα της στοιχήσουν και στην πορεία.