Τι υποστήριξε συνολικά η πλευρά του Ολυμπιακού για να γλυτώσει την αφαίρεση βαθμών!

0

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στην Παναχαϊκή στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, οι άνθρωποι των Πειραιωτών ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους ότι εάν υπάρξει τιμωρία, δεν γίνεται να αφαιρεθούν βαθμοί από το πρωτάθλημα, αλλά μόνο από το Κύπελλο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι «Ερυθρόλευκοι», αν αφαιρεθούν βαθμοί, θα πρέπει να είναι για την διοργάνωση του Κυπέλλου και όχι του πρωταθλήματος, διότι σύμφωνα με το άρθρο 3 του ΚΑΠ και το Κύπελλο είναι «πρωτάθλημα»

«Οι διοργανώσεις χωρίζονται στα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά κύπελλα. 1. Τα επαγγελματικά πρωταθλήματα που διεξάγονται υποχρεωτικά κάθε ποδοσφαιρική περίοδο είναι τα ακόλουθα: α) Το Κύπελλο Ελλάδος. β) Το πρωτάθλημα επαγγελματικών ομάδων της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League) γ) Το πρωτάθλημα επαγγελματικών ομάδων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Football League).

Πρωταθλήματα είναι αυτά που ορίζει η συγκεκριμένη διάταξη, όλα δηλαδή, και αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σουλούκου.

Και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός και η Παναχαϊκή συμμετέχουν μαζί στο πρωτάθλημα του Κυπέλλου». Τέλος δικηγόρος του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε λέγοντας πως σύμφωνα με την κοινή λογική δεν γίνεται να επωφελείται μια άλλη ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα για κάτι που συνέβη σε αγώνα στο Κύπελλο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here