Προσφυγή του Πάντερ στην FIBA για οφειλές από την ΑΕΚ!

0
skyline

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Κέβιν Πάντερ έχει κινηθεί νομικά κατά της ΑΕΚ, για να διεκδικήσει δεδουλευμένα του, ύψους περίπου 50.000.

Η περσινή χρονιά θα μείνει αξέχαστη στους παίκτες και το επιτελείο της ΑΕΚ, αφού όλοι τους έβαλαν το όνομά τους στα βιβλία της ιστορίας του συλλόγου, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του BCL, έπειτα από πολλά χρόνια που έμειναν μακριά από επιτυχίες.

Το όμορφο παρελθόν, όμως, έχει δώσει πια την θέση του στο ρεαλιστικό παρόν και αυτό από ότι φαίνεται έχει φέρει τα πρώτα «σύννεφα» σε κάποιες σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Κέβιν Πάντερ προσέφυγε στην FIBA, για οφειλές της «Βασίλισσας» στο πρόσωπό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ φόρεσε τα κιτρινόμαυρα από τον προηγούμενο Φεβρουάριο μέχρι και το τέλος της σεζόν και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές των δύο τροπαίων της ομάδας, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα όλα του τα χρήματα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ΑΕΚ.

Έτσι, ο 25χρονος παίκτης αποφάσισε να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, τα οποία ανέρχονται περίπου στο ύψος των 50.000, και αφορούν μισθούς και – κυρίως – μπόνους από τις κατακτήσεις των δύο τροπαίων.