ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα έριξε στον… Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός για να αποφύγη το -3!

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον αγώνα με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι Πειραιώτες κινδυνεύουν ακόμα και -3.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν υποστηρίξει οι δικηγόροι των Ερυθρολεύκων μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός αιτείται αλλαγή της κατηγορίας, σύμφωνα με την οποία υπήρξαν μεν επεισόδια, τα οποία όμως δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες και μάλιστα αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι «αν γίνει δεκτή η έκθεση της αστυνομίας, θα γίνει κατά παράβαση»!

Επίσης, από τον Ολυμπιακός έκαναν λόγο για προβοκάτορα και πως υπήρξε μέσα στη Θύρα που κάθονταν οι φίλοι των Πειραιωτών, φίλαθλος που έπαιζε στο κινητό του για αρκετή ώρα ο ύμνος του Παναθηναϊκού. Mάλιστα, ότι έτρεχε και έβριζε στην εξέδρα, κάτι που υπάρχει στις ένορκες καταθέσεις που έχουν γίνει. Πως αυτό το περιστατικό δημιούργησε την ένταση!

«Δεν αρκεί ότι έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο κινητό του. Εβριζε τους οπαδούς με ακατανόμαστες εκφράσεις και άφησε το κινητό του να χτυπάει για να εκδιωχθεί. Να συλληφθεί, να σημειωθεί το περιστατικό στην έκθεση της αστυνομίας, και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν φίλος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με εμάς, αλλά έλαβε… εντολές να παίζει ο ύμνος του Παναθηναϊκού μέσα στην εξέδρα μας», επισήμανε ακόμα η πλευρά του Ολυμπιακού.

Επίσης, από τον Ολυμπιακό επισήμαναν ότι αν υπάρξει τιμωρία, να αφαιρεθούν βαθμοί από το πρωτάθλημα του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here