Καμία ανησυχία για τον Ολυμπιακό σχετικά με την αφαίρεση βαθμών

Δεδομένο θεωρούν στον Ολυμπιακό πως δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου.

0

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια των οπαδών του με την Αστυνομία στον αγώνα με την Παναχαϊκή, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι βέβαιοι πως δεν θα τιμωρηθούν και θα παίξουν με κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ο οποίος διεκόπη προσωρινά στο 51ο λεπτό, μετά τις συμπλοκές που προκάλεσαν και την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις κινδυνεύει εκτός από αφαίρεση βαθμών και με τιμωρία της έδρας του (2-4 αγωνιστικές).

Στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τη Sportday, θεωρούν πως δεν πρόκειται να τιμωρηθούν ωστόσο και αν ακόμη αποφασιστεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών δεν θα την εκτίσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά την πιθανή τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι από την ημέρα που θα ανακοινωθεί οποιαδήποτε τιμωρία χρειάζονται 5 ημέρες μέχρι να τεθεί σε ισχύ, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα έκδοσης της απόφασης και η ημέρα του αγώνα. Για να ισχύσει λοιπόν, ενδεχόμενη τιμωρία, στο ντέρμπι των «αιωνίων» που έχει οριστεί για την Κυριακή 11/11, απόφαση πρέπει να έχει βγει το αργότερο, μέχρι ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11. Να σημειωθεί τέλος, ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη.

Όπως, όλα δείχνουν, λοιπόν, το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

ΠΗΓΗ:Sdna

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here