Βασιλειάδης: «Αποκαθίσταται η κανονικότητα στο πρωτάθλημα»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας πως επιστρέφει η κανονικότητα ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την ταλάντωση της κερκίδας στο ΟΑΚΑ.

0

Χαρακτηριστικά είπε«Αν και ακόμα είναι νωρίς, αποκαθίσταται η στοιχειώδης κανονικότητα. Το πολύ θετικό είναι πως παρατηρείται μία τάση να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και αυτό παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα επέστρεψε, εν μέρει, στην ανοιχτή τηλεόραση.

Επίσης αυξάνεται η θεαματικότητα των αγώνων, όπως δείχνουν και τα νούμερα της ΕΡΤ. Δουλεύει και το μοντέλο των ξένων διαιτητών ενώ διασφαλίσαμε και την ισονομία στις μετακινήσεις. Είναι, νομίζω, στο χέρι των ιδιοκτητών να διαφυλάξουν αυτό το περιβάλλον και στη συνέχεια».

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την στατικότητα στο ΟΑΚΑ λέγοντας πως απο την πρώτη αυτοψία δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα οφθαλμοφανές, ωστόσο θα διενεργηθεί και η απαραίτητη μελέτη.

Όπως, σημείωσε στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος για να κλείσει το πάνω διάζωμα του σταδίου λέγοντας παράλληλα πως «θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες αστραπιαία για να είμαστε 100% σίγουροι».

Παράλληλα σημείωσε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία συντήρησης στο στέγαστρο Καλατράβα, αφού έχει ήδη συσταθεί ομάδα εργασίας για το σκοπό αυτό και με την Περιφέρεια Αττικής να έχει εξασφαλίσει και τα απαραίτητα κονδύλια. Τόνισε δε ότι βρέθηκαν και τα σχέδια του στεγάστρου, κάτι που, όπως ισχυρίστηκε δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολο.

Πηγή: News24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here