Ανοίγουν κι άλλες θύρες στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Περισσότεροι από 17.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κλείσει θέση για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ η προπώληση θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

0

Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού περιμένουν να δουν πως θα κυλήσει η σημερινή προπώληση των εισιτηρίων με την ΑΕΚ, προκειμένουν αποφασίσουν αν θα ανοίξουν κι άλλες θύρες στο ΟΑΚΑ.

Το Σάββατο (3/11) αναμένεται να πάρουν την απόφασή τους, αφού είναι πιθανό να αρκέσει η χωρητικότητα των κάτω κερκίδων.

Προς το παρόν, η λειτουργία του ανατολικού άνω διαζώματος δεν κρίνεται απαραίτητη. Μέχρι την Πέμπτη (1/11) είχαν πουληθεί 13.000 εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και οι 4.000 κάτοχοι διαρκείας, οι οποίοι στο σύνολο τους αποτελούν μία βάση 17.000 θεατών.

Αν την Παρασκευή (2/11) η προπώληση αγγίξει τις 30.000 κομμάτια, τότε είναι δεδομένο το άνοιγμα και άλλων θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΠΑΕ για λόγους κόστους και για τη δημιουργία πιο θερμής ατμόσφαιρα, θα συγκεντρώσει τους οπαδούς στις κάτω εξέδρες.

Αναφορικά με τη στατικότητα του δυτικού άνω διαζώματος και ανεξάρτητα από τον έλεγχο των μηχανικών της ΓΓΑ που δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, στο τριφύλλι έλεγαν ότι προκαλείται θόρυβος άδικα. Διότι έτσι και αλλιώς, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη κερκίδα αλλά την απέναντι, που δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Παρασκευή τόσο ηλεκτρονικά όσο και στα εκδοτήρια. Όσοι προτιμήσουν το διαδίκτυο έχουν έκπτωση 2 ευρώ σε κάθε τιμολογιακή κατηγορία, ενώ θα αποφύγουν τον κόπο και τη μετακίνηση. Τα σημεία πώλησης στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν από τις 10:00 μέχρι τις 17:30.

Πηγή: enwsi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here