Φιλανθρωπικό σκοπό το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ (VIDEO)

Το αθηναϊκό ντέρμπι θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Για κάθε δέκα μέτρα που θα κάνουν οι παίκτες ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει τρία ευρώ σε παιδικά νοσοκομεία

0

Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟ και ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο θα έχει και φιλανθρωπικός χαρακτήρας. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με το λογότυπο της  «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» στις εμφανίσεις του και θα τρέξουν όσο περισσότερο μπορούν για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων. Συγκεκριμένα στην ενημέρωση του ο ΟΠΑΠ αναφέρει:

«Το σκορ δεν είναι αρκετό για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το αποτέλεσμα θα κριθεί και σε μέτρα, γιατί όσο περισσότερο τρέξουν οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά τους στα παιδιά.

Φορώντας τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θέλουν να γράψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου για να συνεισφέρουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Όσο θα τρέχουν στη διάρκεια του αγώνα, θα καταγράφεται η απόσταση που θα διανύει κάθε ποδοσφαιριστής, από το επίσημο σύστημα μέτρησης των ομάδων (GPS αισθητήρες). Στη λήξη της αναμέτρησης, το σύνολο των μέτρων που θα έχει καταγραφεί από όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, θα μετατραπεί από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Για κάθε 10 μέτρα ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 3 ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στη συνολική συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς».Στα matrix του ΟΑΚΑ οι θεατές θα βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την απόσταση που έχουν διανύσει οι παίκτες και τα χρήματα στα οποία αντιστοιχεί».

Στο βίντεο του Οργανισμού Μπακάκης και Κουρμπέλης μιλούν για τη φιλανθρωπική δράση του Σαββάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here