Μοράν: «Ευτυχισμένος όταν παίζω»

Δηλώσεις στην NOVA έκανε ο Βάσκος μέσος της ΑΕΚ.

0

Αναλυτικά:

Για το πως αισθάνεται στην ΑΕΚ αυτήν την περίοδο με δεδομένο πως επέστρεψε από τραυματισμό:

Αισθάνομαι καλά, έχω επιστρέψει από τον τραυματισμό και έχω όρεξη. Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζει ο ποδοσφαιριστής αισθάνεται καλύτερα, το μόνο που θέλει ένας παίκτης για να είναι ευτυχισμένος, είναι να παίζει.

Για τους στόχους του:

Οι προσωπικοί μου στόχοι ίδιοι με αυτούς της ομάδας. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος ώστε όταν μου ζητηθεί να μπω και να βοηθήσω.

Για τους νέους που έπαιξαν στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας:

Είναι όμορφο να παίζεις με παιδιά από τις Ακαδημίες. Όλοι προσπαθούν για το ντεμπούτο τους στην πρώτη ομάδα. Είναι όμορφο να παίζουμε με νέα παιδιά δίπλα, είναι όμορφο και για εκείνους και για την ομάδα.

Για τον Παναθηναϊκό:

Είναι μια μεγάλη ομάδα, θα είναι δύσκολο ματς. Έχει κάνει καλή πορεία. Περιμένουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ένα δυνατό παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσει η ΑΕΚ. Στα ντέρμπι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές στο τέλος.

Για τον Μπογέ και τους παίκτες που έχουν έρθει στην ΑΕΚ με εμπειρία από την Ισπανία:

Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του ισπανικού πρωταθλήματος. Το να υπάρχει προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι μόνο ο Μπογέ. Και ο Πόνσε και ο Λιβάγια είναι παιδιά με ποιότητα που έχουν προσαρμοστεί και βοηθούν την ομάδα.

Για το αν υπάρχουν διαφορές στην φιλοσοφία της ΑΕΚ του Ουζουνίδη σε σχέση με πέρυσι:

Ο κ. Ουζουνίδης έχει περισσότερη ηρεμία σαν άνθρωπος, ο Χιμένεθ ήταν πιο δραστήριος. Είναι εντελώς διαφορετικοί προπονητές και στο πως βλέπουν το παιχνίδι. Έχουν πετύχει ξεχωριστά πράγματα, ο κ. Χιμένεθ πήρε το πρωτάθλημα, ο κ. Ουζουνίδης έχει την ομάδα στο Champions League.Είναι ανόμοια πράγματα δεν μπορώ να τα συγκρίνω.

Τι ξεχωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με την Ισπανία:

Είναι δύο διαφορετικά πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα αυτό που έχω δει είναι ότι υπάρχει πίεση και πρέπει να πηγαίνεις πιο δυνατά. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να πιέσει τον εαυτό σου αν θέλεις να παίξεις.

Για το αν υπάρχει πίεση με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ έχει το +6:

Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, θέλουμε να μειώσουμε τους βαθμούς. Έχουμε στόχο να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι την προσπάθεια μας και να μειωθούν οι βαθμοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here