Θετική εμφάνιση ο Σβάρνας

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης αγωνίστηκε σε όλο το ματς απ’ την θέση του δεξιού μπακ και τα πήγε περίφημα, ειδικότερα στο επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ με τις προωθήσεις του.

0

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης αγωνίστηκε σε όλο το ματς απ’ την θέση του δεξιού μπακ και τα πήγε περίφημα, ειδικότερα στο επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ με τις προωθήσεις του.

Ο Στράτος Σβάρνας, που επέστρεψε μετά από δυο χρόνια απουσίας του, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, σε ματς με την ομάδα, παρά μόνο σε κάποια φιλικά και στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Λαμία.

Χθες, ο Στράτος Σβάρνας κλήθηκε απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη να πειραματιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς λόγω απουσίας των Μιχάλη Μπακάκη και Ροντρίγκο Γκάλο, δεν είχε άλλη επιλογή για την 18αδα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στις ομάδες του ως δεξί μπακ, αλλά χωρίς να έχει ιδιαίτερες προωθήσεις προς την επίθεση, παρά μόνο κράταγε την θέση του στο δεξί άκρο της ομάδας του.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν θα μπορούσε να συμβεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς η ομάδα της Λάρισας για 90 λεπτά μάρκαρε στην εστία της, για να μην δεχτεί γκολ απ’ την ΑΕΚ, έχοντας ως αποτέλεσμα ο Σβάρνας να έχει αρκετές φορές χώρους μέσα στο ματς για να προωθηθεί στην επίθεση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το 30ο λεπτό που αποφάσισε να αφήσει την θέση του και να προωθηθεί μπροστά, η εικόνα της Ένωσης άλλαξε και ο Στράτος Σβάρνας έγινε αρκετές φορές απειλητικός, καταφέρνοντας με δική του ενέργεια και πάσα να στρωθεί η μπάλα στον Άλεφ για να ανοίξει το σκορ για την ΑΕΚ και να λύσει τον γόρδιο δεσμό.

Η γενική εικόνα του Στράτου Σβάρνα για ακόμα ένα ματς, έδειξε αρκετά βελτιωμένη και ότι είναι έτοιμος να αρπάξει όποτε του παρουσιαστεί η ευκαιρία που ψάχνει, είτε στη φυσική του θέση (όπως στον αγώνα με την Λαμία), είτε στην εναλλακτική του δεξιού μπακ (όπως χθες), δείχνοντας για ακόμα ένα ματς που αγωνίστηκε ότι ήρθε πιο ώριμος και έτοιμος για να παίξει στην ΑΕΚ, με την Ξάνθη να χαρακτηρίζεται μεγάλο σχολείο για τον ίδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here