Η φετινή ΑΕΚ είναι καλύτερη από τη περσινή μέχρι στιγμής!

0

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το αν η φετινή ΑΕΚ είναι καλύτερη από τη περσινή, η οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα αυτό είναι κάτι που με απόλυτα βεβαιότητα μπορούμε να το απαντήσουμε στο τέλος της σεζόν, ωστόσο μια ματιά στα αποτελέσματα και στη συγκομιδή της Ένωσης  φαίνεται πως αναδεικνύει ότι η φετινή ομάδα είναι ανώτερη από τη περσινή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα ο δικέφαλος πέρυσι σε 8 αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 14 βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Βέβαια σε συνδυασμό με το κακό ξεκίνημα και των ανταγωνιστών του βρισκόταν πολύ κοντά στη κορυφή, μόλις στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Φέτος η ΑΕΚ έχει καταφέρει σε 8 αγωνιστικές να μαζέψει 19 βαθμούς με έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Βέβαια τις αφαιρέθηκαν οι τρεις, οπότε βρίσκεται στους 16, αλλά ακόμα και με την αφαίρεση ξεπερνά τη περσινή συγκομιδή στο ίδιο διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι στις 8 πρώτες αγωνιστικές πέρυσι οι κιτρινόμαυροι είχαν μόλις ένα ντέρμπι στο πρόγραμμα τους, εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, ενώ φέτος έχουν δώσει δύο, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, το ένα εκ των οποίων εκτός έδρας (με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here