Λούκα Μπάνκι: «Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα!»

Οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι μετά το διπλό της ΑΕΚ στη Ντιζόν

0

O Λούκα Μπάνκι στάθηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, από πλευράς ΑΕΚ, αναφέρθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι παίκτες του και τόνισε πως η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ήρθε κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Ο Ιταλός κόουτς είπε μετά το τέλος του αγώνα:; «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση που έπαιξε εξαιρετικά και το απέδειξε μέχρι τέλους σήμερα. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Ντιζόν έπαιξε εξαιρετικά στην επίθεση και είχε υψηλά ποσοστά στην επίθεση.

Υποφέραμε από την επιθετικότητά τους. Από το τέλος του πρώτου μέρους κατάλαβα ότι η ομάδα μου πρέπει να παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είπαμε με τους παίκτες ότι μπορεί να μην έχει σημασία πως χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο επιθετικότητας στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και η ομάδα απάντησε εξαιρετικά.

Είχαμε διάθεση και πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που μας έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλά κόντρα σε κάθε αντίπαλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here