Πέτρος Τσιτσιπάς στο inAEK.com: “Συζητήσαμε με τον Στέφανο να δούμε την ΑΕΚ από κοντά!”

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς μίλησε στο inAEK.com για τις επιτυχίες του Στέφανου, αλλά και τους στόχους του σε προσωπικό επίπεδο

0
skyline

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, μίλησε στο inAEK.com και τον Φρίξο Νικολουλόπουλο σχετικά με τις επιτυχίες του αδελφού του Στέφανου Τσιτσιπά, τους στόχους του σε προσωπικό επίπεδο αλλά και την σχέση τους με την ΑΕΚ!

Διαβάστε αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιμετώπισες τις φετινές επιτυχίες του Στέφανου; Ήταν κάτι που περίμενες να συμβεί;

“Οι φετινές επιτυχίες του Στέφανου ήταν ένας μακροχρόνιος στόχος, ο οποίος έγινε πραγματικότητα πολύ ξαφνικά. Ο Στεφανος είχε θέσει στόχο να σπάσει το TOP 50 μέχρι το τέλος της χρόνιας. Εγώ το πίστευα αναμφίβολα, καθώς και τις πιθανότητες οτι θα έμπαινε και στο TOP 30. Η αλήθεια είναι πως ο Στεφανος στην αρχή της χρονιάς δεν φανταζόταν με τίποτα ότι θα τελείωνε την χρόνια μέσα στο TOP 20. Είναι πραγματικά μαγικό αυτό που έχει καταφέρει φέτος και η περηφάνια που νιώθω είναι απερίγραπτη!”

Από νεαρή ηλικία ο αδελφός σου βρίσκεται στο εξωτερικό. Πώς έχει επηρεάσει αυτό τη σχέση σας;

“Ήταν σίγουρα κάτι δύσκολο για μένα, ακόμα είναι, διότι με τον Στέφανο έχουμε πολύ στενή σχέση. Από μικροί ήμασταν πολύ δεμένοι και περνάγαμε πολύτιμο χρόνο μαζί. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον by heart.
Για αυτό και όταν φεύγει για αγώνες έξω, όσο είμαστε μαζί, αυτό το λίγο, προσπαθούμε να το απολαύσουμε όσο γίνεται περισσότερο.”

Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι;

“Οι δικοί μου στόχοι ξεκινάνε από το 2019. Η φετινή μου χρόνια δεν ήταν καθόλου όπως την περίμενα. Οι τραυματισμοί και ο κακός προγραμματισμός κυριάρχησαν. Για το υπόλοιπο του 2018 απλώς θέλω να βελτιώσω το τεννις μου όσο μπορώ, να χτίσω βάσεις για την επόμενη χρόνια. Οι στόχοι μου για το 2019 είναι να μπορέσω να συνδυάσω τα ITF Future με κάποια ATP Challenger ταυτόχρονα και να μπορέσω να σπάσω το Top 800.”

Έχετε δηλώσει εσύ και ο Στέφανος ότι υποστηρίζετε την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ σας προσκάλεσαν στο γήπεδο να παρακολουθήσετε από κοντά την ομάδα. Πότε εκτιμάς ότι θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στο ΟΑΚΑ;

“Από μικρή ηλικία εγώ και ο Στέφανος υποστηρίζουμε ΑΕΚΑΡΑ. Ο πατέρας μας ήταν φανατικός ΑΕΚτζής και έτσι γίναμε σιγά σιγά και εμείς. Η αλήθεια είναι πως το έχουμε συζητήσει με τον Στέφανος να δούμε αγώνα της ΑΕΚ από κοντά και έχουμε συμφωνήσει πως θα ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.”