Καμία επαφή Βράνιες – ΑΕΚ

0
skyline

Σημερινά δημοσιεύματα ήθελαν τον Βράνιες να έχει… χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για την επιστροφή του στην ομάδα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του inaek κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Ο Βόσνιος στόπερ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Δικέφαλο, καθώς δέθηκε με τον κόσμο της ομάδας και προφανώς κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει στο μυαλό του να αποχωρήσει από την Αντερλεχτ.

Η αποχώρηση του από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι ήταν μια απόφαση που ο ίδιος πήρε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει να σέβεται την ομάδα και τον κόσμο της που τον στήριξε και συνεχίζει να τον στηρίζει.

Παράλληλα βέβαια δεν υπάρχει και καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ. Τα σχόλια που έγιναν στους λογαριασμούς του ίδιου και του Πρίγιοβιτς και στα οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Σαββίδης ήταν απλά συζητήσεις της… πλάκας, καθώς ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ γνωρίζονται αρκετά καλά.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό ο Βράνιες θα συνεχίσει την χρονιά του στην Άντερλεχτ και ίσως στο μέλλον (εφόσον το θέλει και η ΑΕΚ) οι δρόμοι του με τον Δικέφαλο να συναντηθούν ξανά, όχι όμως τώρα.