Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε με τον Αλέξανδρο για το θέμα πάρκινγκ!

Ο αδελφός του Αλέξανδρου, Άρης Κατσούλης μιλάει στο inAEK.gr για την πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ

0

Το inAEK.gr και ο Φρίξος Νικολουλόπουλος ήρθαν σε επικοινωνία με τον Άρη Κατσούλη, αδελφό του Αλέξανδρου. Ο Αλέξανδρος είναι 20χρονος φίλος της ΑΕΚ, ΑμεΑ,  με εισιτήριο διαρκείας, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα πρόσβασης στον χώρο πάρκινγκ VIP του ΟΑΚΑ. 

Μετά την προβολή του θέματος μέσω του gazzetta.gr, ο Άρης Κατσούλης μιλάει στο inAEK.gr για την εξέλιξη των πραγμάτων και πως ο Μάκης Αγγελόπουλος επενέβη.

Το μήνυμα του Άρη Κατσούλη(αδελφός του Αλέξανδρου) στο inAEK.gr:

«Προς τιμήν του ο ίδιος, ο κύριος Αγγελόπουλος ενδιαφέρθηκε και πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον αδελφό μου(τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό μέσα από την καρδιά μου γιατί όπως είχα γράψει και εξακολουθώ να το τονίζω δεν είναι θέμα προσωπικό αλλά για όλα τα ΑμεΑ που διεκδικούν ευκολότερη, ταχύτερη και ξεκούραστη μετακίνηση για να περάσουν ένα ευχάριστο δυωράκι). Ο κύριος Αγγελόπουλος λοιπόν ενδιαφέρθηκε με ειλικρίνεια, αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα όσον αφορά τη θέση πάρκινγκ δεν ειπώθηκε τίποτα καινούριο, δηλαδή, όποτε πηγαίνω ΟΑΚΑ να παίρνω την θέση που μου προτείνουν, την P5 και ότι δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάτι καλύτερο που μπορεί να κάνει, διότι πρώτον δεν θέλει (ούτε εγώ θέλω) κανενός είδος διαφορετικής μεταχείρισης συγκριτικά με άλλα παιδιά ΑμεΑ (και έχει απόλυτο δίκαιο και συμφωνώ-παρόλα αυτά σου τονίζω ότι εγώ δε ζητώ κάτι τέτοιο. Ζητώ ευκολότερη πρόσβαση για όλους τους ΑμεΑ και τους συνοδούς τους, πράγμα το οποίο ο ίδιος ο Αγγελόπουλος το κατανοεί αλλά δεύτερον, υποστηρίζει και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω ότι δεν είναι όλα αυτά τα πράγματα περί πάρκινγκ στην δικαιοδοσία της ΚΑΕ αλλά όπως καταλαβαίνω εγώ (παρότι ο ίδιος ο πρόεδρος δε μίλησε προσωπικά μαζί μου – δεν το λέω σαν παράπονο ή νύξη ή οτιδήποτε απλά το τονίζω για πληροφοριακούς και μόνο λόγους) σε κάποια πράγματα ευθύνεται και το ίδιο το ΟΑΚΑ (θέση πάρκινγκ ΑμεΑ κοντά στα VIP, ομαλή λειτουργία ασανσέρ κτλ). Για να κλείσω, ο κύριος Αγγελόπουλος ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας (ευθύς, ειλικρινής, τίμιος άνθρωπος) και εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό όπως και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν (τον κύριο Σαμπράκο, τους σχολιαστές του gazzetta, τους φίλους που το έκαναν κοινοποίηση στο Fb, τον αδελφό μου φυσικά, γιατί τονίζω για πολλοστή φορά δε ζητώ κάτι παράλογο, ζητώ το αυτονόητο και όχι για τη δική μου διευκόλυνση αλλά για τη διευκόλυνση πολλών συνανθρώπων μου και ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπω θετικά μηνύματα και υποστήριξη για ένα τέτοιου είδους ζήτημα). Οπότε αυτή τη στιγμή, αυτά έχουν συμβεί. »

Φρίξος Νικολουλόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here