Η ΑΕΚ κόντρα σε όλους και αυτό την κάνει πιο δυνατή!

Η Ανδριάννα Καντάρη γράφει για την σημασία της νίκης της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τον πόλεμο που δέχεται από παντού, την αντίδρασή της και την μεγάλη γιορτή της Τρίτης.

0
skyline

Πάντα οι νίκες μας δίνουν μία ευχαρίστηση, μία ώθηση να συνεχίσουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, όμως αυτή η νίκη σήμαινε πολύ περισσότερα.

Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν το γήπεδο που πέρυσι στέφθηκαν πρωταθλητές στην πιο κρίσιμη φάση της. Μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση από τη Δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για αφαίρεση τριών βαθμών και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, συν το πρόστιμο, κόντρα στην απαράδαικτη διαιτησία του Γρατσάνη, των βοηθών του και λίγες μέρες πριν την μεγαλύτερη αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στην Μπάγερν. Οι παίχτες επηρεάζονται από όλα αυτά, προκαλούνται νεύρα, δεν είναι δα και λίγο πράγμα να τιμωρείσαι και να σου αφαιρούν βαθμούς με το έτσι θέλω χωρίς να υπάρχει καν λόγος. Παρόλα αυτά δεν έδειξαν την απογοήτευσή τους ούτε ηττοπάθεια, συγκεντρώθηκαν και έβγαλαν αντίδραση καταφέρνοντας να πάρουν μία ακόμη νίκη αφού επικράτησαν με 0-2 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Στο 37′, με τακουνάκι του Μπακασέτα και την πανέμορφη ενέργεια του Μάνταλου, ο οποίος άδειασε τον αντίπαλο του και πλάσαρε άψογα τον Χουάντερσον, για να γίνει το 0-1. Στο 85′ ο Κλωναρίδης γύρισε από δεξιά και ο Λιβάια τελείωσε σωστά τη φάση και κλείδωσε τους 3 βαθμούς (0-2). Κάτι που έδειξε πως ό,τι και αν γίνει, όσο και αν υπάρχουν μέτωπα εναντίον των κιτρινόμαυρων από παντού, όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω αλλά αντιδράνε και γίνονται καλύτεροι!

Τώρα εστιάζουμε στην πιο σημαντική μας πρόκληση, τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Μπάγερν. Ένας αγώνας που θα προσθέσει και άλλες σελίδες στην ιστορία της Ένωσης, ένας αγώνας-γιορτή για όλους εμάς. Θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε και να δώσουμε δύναμη στην ομάδα μας, που τόσο πολύ θέλουν κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) να την πληγώσουν. Η ΑΕΚ όμως, είναι μία οικογένεια και δεν μπορεί να την διαλύσει τίποτα και κανείς.

ΥΓ1 : Όσο νομίζετε ότι πολεμάτε την ΑΕΚ, τόσο πιο δυνατή την κάνετε. Μόνη της κόντρα σε όλους θα σας πονέσει ξανά, ακόμη περισσότερο! Μην εκτίθεστε.

ΥΓ2: Την Τρίτη όλοι στα κίτρινα και με κασκόλ της ΑΕΚ. Θα φτιάξουμε μία μαγική ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Θα μοιράσει και η ΠΑΕ 40.000 σημαιάκια, αλλά και στο πέταλο ετοιμάζεται κάτι ξεχωριστό…