Ουζουνίδης: Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί

0
skyline

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Ριζούπολη επισήμανε ότι σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και ότι η Ένωση κοιτάει πλέον το σπουδαίο ματς με την Μπάγερν.

«Δεν ηταν πρόβλημα το παιχνίδι της Τρίτης. Ειχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή οργανωμένη ομάδα. Δεν είχε σχέση όπως εμφανίστηκε με τον ΠΑΟΚ. Ηταν οργανωμένος ο Απολλωνας πολύ καλά. Κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθούσαμε να περάσουμε τη μπάλα από τον άξονα. Δεν είχαμε την κίνηση που θα έπρεπε στο χώρο. Το σκορ θα άνοιγε είτε με στημένη φάση, είτε με ατομική ενέργεια, όπως έγινε με τον Μάνταλο. Θα έπρεπε να βάλουμε πιο γρήγορα δεύτερο γκολ. Αποκτήσαμε ταχύτητα με τον Κλωναρίδη, οταν μπήκε στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη, αυτό έχει σημασία και τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το ματς της Τρίτης».

Για την ποινή με το -3 που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ κι αν συζητήθηκε στα αποδυτήρια: «Συζητάμε στα αποδυτήρια την ποινή. Για ένα ματς που άρχισε, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, την θεωρώ υπερβολική την ποινή. Πρέπει όμως εμείς να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της μιζέριας και της κλάψας. Η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει. Εμείς τη δουλειά μας να κάνουμε αυτό που πρέπει».