Σε «θρίλερ» έχει εξελιχθεί η υπόθεση Σιμόες-Μπακασέτα

Η ΑΕΚ θέλει να τους κρατήσει, αλλά η απόσταση στο οικονομικό παραμένει.

0
skyline

Είναι δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όπως και δύο από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Κι όμως, τίποτα δεν είναι βέβαιο εν όψει της επόμενης μέρας. Ο λόγος για τους Τάσο Μπακασέτα και Αντρέ Σιμόες. Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί τους για ανανέωση των συμβολαίων, όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής.

Πως έχουν τα δεδομένα στις δύο περιπτώσεις; Και τι περιμένουμε από εδώ και πέρα; Το βέβαιο είναι πως δεν μπορούμε να θεωρούμε σίγουρο το παραμικρό. Ας δούμε τα δεδομένα.

ΑΕΚ και Μπακασέτας,έχουν διαφορά στο οικονομικό, την ίδια στιγμή που ο διεθνής άσος φαίνεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Με την Νιούκαστλ να είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την περίπτωση του Σιμόες. Ο υπαρχηγός της ΑΕΚ διεκδικεί το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, τη στιγμή που η Ένωση έχει θέσει συγκεκριμένο ταβάνι στις διαπραγματεύσεις. Που περισσότερο έχουν μπει στον «πάγο» παρά έχουν πάρει άσχημη τροπή. Μιας και νέα επαφή δεν έχει υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών, άρα ούτε και νεότερη εξέλιξη. Την ίδια ώρα, έχουν ξεκινήσει οι φήμες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Κυρίως για τον Σιμόες, για τον οποίο έχει ακουστεί και για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να συζητάει με τους παίκτες, θα προσπαθήσει να βρει σημείο επαφής. Αλλά όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και το ενδεχόμενο να τους χάσει και τους δύο.

Πηγή: Pagenews