Ο Παναθηναϊκός στα χέρια του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ

0
skyline

Μόνο τεχνοκρατικές λεπτομέρειες απομένουν για τη μετάβαση στη νέα εποχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας η συμφωνία μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η υπογραφή της.

Στην πραγματικότητα, ήδη οι νομικοί που έχουν επιφορτιστεί με τη σύνταξη του κειμένου της μεταβίβασης έχουν ενημερωθεί για την πλήρη συμφωνία των δύο πλευρών σε όλα τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και συντάσσουν το κείμενο η υπογραφή του οποίου θα σημάνει τη μετάβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην εποχή.

Για να προκύψει η οριστική συμφωνία σε όλα τα επίπεδα μεταξύ των δύο πλευρών απαιτήθηκε και μια σειρά από μαραθώνιες συσκέψεις μεταξύ των επιτελών των δύο πλευρών. Από τη διάρκεια των συζητήσεων αυτών που εκτάθηκαν μέσα σε ένα τριήμερο προκύπτει και το συμπέρασμα για το πόσο πολύπλοκη υπήρξε αυτή η συμφωνία.

Αλλά… Δεν υπάρχουν πια ουσιαστικές εκκρεμότητες, δεν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχει η παραμικρή διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Κάθε λεπτομέρεια διευθετήθηκε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στις πολύωρες αυτές συσκέψεις αναλύθηκαν μέχρι και οι στόχοι της νέας ιδιοκτησίας για την ομάδα.

sport-fm.gr