Αισιοδοξία παρά την οικονομική διαφορά που υπάρχει με Σιμόες

0
skyline

Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει για το νέο συμβόλαιο του Σιμόες, ωστόσο η πλευρά της ΑΕΚ αισιοδοξεί πως η απόσταση θα καλυφθεί και σύντομα θα δώσει τα χέρια με τον Πορτογάλο μέσο.

Χωρίς συμφωνία επέστρεψε για την Πορτογαλία ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport» το θέμα παραμένει ανοιχτό λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα, ο Σιμόες θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο ο μέσος της Ένωσης φέρεται να αξιώνει ένα συμβόλαιο που ίσως και να ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ ετησίως κάτι που δημιουργεί απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών. Παράλληλα διαφορά υπάρχει και για την προμήθεια που επιθυμεί να εξασφαλίσει ο μάνατζερ του Σιμόες για το deal.

Από την πλευρά της ΑΕΚ πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά η διαφορά θα καλυφθεί και σύντομα -ίσως και μέσα στον μήνα- ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, πιθανότατα τριετούς διάρκειας.

Ταυτόχρονα οι «κιτρινόμαυροι» θα βάλουν μπροστά και τις ανανεώσεις των Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.