Τσιγκρίνσκι: Επιστρέφω στα γήπεδα!

0
skyline


O 31χρονος στόπερ της ΑΕΚ, ο οποίος έχει επανέλθει σε ρυθμούς προπόνησης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ua.tribuna» τόνισε ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα πραγματοποιηθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Γυμνάζομαι ήδη κανονικά, χωρίς περιορισμούς, μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες επιστρέφω κανονικά. Έχουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό: Η ΑΕΚ ως κλαμπ αναπτύσσεται και η είσοδος μας στους ομίλους του Champions League είναι ήδη μεγάλη επιτυχία. Για εμάς το Champions League είναι μια ευκαιρία να αξιολογήσουμε το επίπεδο της ομάδας μας, να δούμε που βρισκόμαστε.

Ο δρόμος προς τους ομίλους ήταν πολύ δύσκολος για την ΑΕΚ. Η ομάδα πριν 4 χρόνια έπαιζε στη Β’ κατηγορία και τώρα θα παίξει στο Champions League. Νομίζω το κίνητρο μας είναι απλά… τρελό!

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πέρυσι ήταν φανταστικά χρονιά, επιστρέψαμε στα πρωταθλήματα μετά από 24 χρόνια. Φυσικά θα θέλαμε να επαναλάβουμε αυτήν την επιτυχία αν και είναι σαφές ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν φιλοδοξίες ίδιες με τις δικές μας».