Η αποστολή της ΑΕΚ για τα αστέρια! (ΦΩΤΟ)

0
skyline


Τις επιλογές του για τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σε αυτήν βρίσκονται 27 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων πέντε αφορούν τη λίστα Β’. Η εν λόγω λίστα είναι οριστική στην παρούσα φάση. Δεν επιτρέπεται η μια αλλαγή μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα, όπως στα προκριματικά, αλλά μόνο αλλαγές στη λίστα Β’ πριν από κάθε παιχνίδι, ενώ μέχρι τρεις αλλαγές μπορούν να γίνουν τον Ιανουάριο.

Στην λίστα που δήλωσε η ΑΕΚ βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας (που αποτελεί την τελευταία προσθήκη χρονικά στο ρόστερ), ενώ δηλώθηκαν επίσης οι Τσιγκρίνσκι, Μπογέ, που δεν είχαν δηλωθεί στα play off. Αντίθετα, απουσιάζουν από αυτή το όνομα του Χρήστου Αλμπάνη, αλλά και του Γιαννίκογλου, με τον νεαρό Παναγιώτη Γκίνη να δηλώνεται ως τρίτος τερματοφύλακας.

Οι παίκτες που δήλωσε η ΑΕΚ είναι οι εξής:

Λίστα Α’: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Λίστα Β’: Γκίνης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπότος, Γιούσης.