Κυριακόπουλος: «Νομίζω πως δεν ήταν πέναλτι, παρ’όλα αυτά παίξαμε με πολύ καλή ομάδα την πρωταθλήτρια»

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline


Ο Γιώργος Κυριακόπουλος εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που έχασε ο Αστέρας από την ΑΕΚ, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ήταν λανθασμένη η απόφαση για το πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού στο Arcadia 93.8:

«Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ επέβαλλε το ρυθμό της. Είχε το δοκάρι και την κατοχή της μπάλας. Το πληρώσαμε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Το είδα και εγώ και νομίζω πως δεν είναι. Παρ’’ όλα αυτά παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα, την πρωταθλήτρια της Ελλάδος. Αλλά είναι κρίμα να καθορίζεται το αποτέλεσμα από μία τέτοια φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε το δοκάρι και την ευκαιρία του Ιγκλέσιας. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να πιέσουμε για την ισοφάριση. Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά προχωράμε και κρατάμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
“Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, και τον αγώνα στο Καραϊσκάκης. Μετά παίζουμε με Άρη και Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Η ομάδα σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής θα δουλέψει πάνω σε κάποια κομμάτια που θέλουμε βελτίωση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στα επόμενα παιχνίδια».–>