Ευχαριστώ των παλαίμαχων στον Μπάγεβιτς: «Μεγάλος Ενωσίτης, τον ευχαριστούμε για όσα έκανε»

0
skyline

«Ευχαριστώ» των παλαίμαχων της ΑΕΚ στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με ανακοίνωσή τους, αποχαιρετούν τον πρώην άσο και προπονητή των «κιτρινόμαυρων», που παραιτήθηκε πρόσφατα από το πόστο του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ.

«Όσο και αν κάποιοι το αμφισβητούν, εμείς που ζήσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του ξέρουμε ότι είναι ένας μεγάλος Ενωσίτης που τον ενδιέφερε πάντα το καλό της ΑΕΚ και μετά ο,τιδήποτε άλλο», αναφέρει μεταξύ άλλων. «Ντούσαν Μπάγεβιτς, καλέ μας φίλε και συμπαίκτη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για την ΑΕΚ και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι άλλο αποφασίσεις να κάνεις στο μέλλον», επισημαίνουν οι παλαίμαχοι της Ένωσης.

Αναλυτικά

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα δημόσιο ευχαριστώ στον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στην ΑΕΚ. Η πρόσφατη είδηση της αποχώρησής του από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ κλείνει ένα μεγάλο κύκλο υπηρεσιών στην αγαπημένη μας ομάδα και δεν θα μπορούσαμε να μην του απευθύνουμε έναν συναδελφικό χαιρετισμό. Το όνομα Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι ταυτισμένο με την ιστορία της ΑΕΚ, της οποίας ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της στο παρελθόν.

Όσο και αν κάποιοι το αμφισβητούν, εμείς που ζήσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του ξέρουμε ότι είναι ένας μεγάλος Ενωσίτης που τον ενδιέφερε πάντα το καλό της ΑΕΚ και μετά ο,τιδήποτε άλλο. Και φυσικά δεν παραβλέπουμε ότι ήταν ένας από αυτούς που μπήκαν μπροστά πριν από πέντε χρόνια, όταν η αγαπημένη μας ομάδα ξεκινούσε μία δύσκολη πορεία από την κόλαση της Γ’ Εθνικης για να φτάσει μέχρι τα σαλόνια του Champions League.

Η ιστορία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ είναι μία ιστορία προσφοράς, η οποία δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ και για κανένα λόγο. Θα είναι πάντα ένα από τα πιο διακεκριμένα μέλη του συνδέσμου μας και ξέρουμε ότι θα τον συναντούμε στις εξέδρες των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, ακόμα και τώρα που δεν έχει κάποιον θεσμικό ρόλο σε αυτή. Ντούσαν Μπάγεβιτς, καλέ μας φίλε και συμπαίκτη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για την ΑΕΚ και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι άλλο αποφασίσεις να κάνεις στο μέλλον».