Λυμπερόπουλε, Ματιάσεβιτς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!

0
skyline

Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού πριν λίγες ώρες και η ΑΕΚ ως γνωστόν επέλεξε την τακτική “δεν θα πάρουμε παίκτη για να πάρουμε”. Εννοείται όμως ότι αυτή η ενημέρωση της ΠΑΕ, είναι εκτός πραγματικότητας. Ο λόγος είναι ότι, δεν θα παίρναμε παίκτη για να πάρουμε, αλλά γιατί χρειαζόμασταν. Και ακόμα χρειαζόμαστε. Όχι μόνο έναν, αλλά δύο. Σε δύο θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, εννοώντας τα χαφ και τα εξτρέμ.

Όταν μία ομάδα λοιπόν, ανεβαίνει επίπεδα, αυξάνονται τα έσοδα της, ο κόσμος της ονειρεύεται πράγματα μεγαλύτερα μαζί της, τότε απαιτείται και η ενίσχυση. Δυστυχώς όμως, υπήρχε έλλειψη εναλλακτικών επιλογών, ήτοι κακή προεργασία μεταγραφικού σχεδιασμού κ.ο.κ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν το αντιμετώπισε όπως αποδείχθηκε σωστά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορούν να φταίνε όλοι, αλλά ούτε και κανένας. Οπότε, οι ευθύνες πέφτουν στους ανθρώπους του μεταγραφικού σχεδιασμού, οι οποίοι είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος ήρθε για να έχουμε “μάτια” και στην ευρωπαϊκή αγορά. Τελικά φέραμε τον Γιαννιώτα και τον… Μοράν, 31 Αυγούστου.