Σαντ Ρος: «Να κερδίσουμε τα πάντα»

0
skyline
Article Cover


Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ είναι διψασμένη για διακρίσεις και στάθηκε σε αυτά που θα προσφέρει ο ίδιος στον Λούκα Μπάνκι.

Ο νέος φόργουρντ της «Ένωσης» μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα» ανέφερε για όσα θα δώσει στον Μπάνκι, στο «κιτρινόμαυρο» κεφάλαιο της καριέρας του: «Περιμένει αρκετά πράγματα από εμένα, γι’ αυτό και του είπα πως θα δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και δεν χρειάζεται να ανησυχεί πια γι’ αυτό. Φαντάζομαι πως θέλει από εμένα να είμαι ηγέτης, όμως αυτό δεν είναι κάτι που το ζητάς, αυτό είναι κάτι που το δείχνεις κάθε μέρα. Να το δείχνεις στην προπόνηση, στους συμπαίκτες σου, εντός κι εκτός παρκέ. Είναι κάτι που δεν το έχω συνηθίσει. Σκοπεύω να είμαι αρχικά καλός άνθρωπος και αν είναι θα ακολουθήσει και αυτό».


Αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν και τις συγκρίσεις με πέρυσι, ο Σαντ Ρος είπε:
«Ελπίζω στο ίδιο που πέτυχε η ομάδα την περασμένη σεζόν. Έχουμε πολλή ενέργεια και θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα και ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Όμως είναι πάντα δύσκολο, γιατί πλέον το ζητούν όλοι. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις. Είναι κάτι που είναι εκεί, καθώς όλα εξαρτώνται από τις νίκες και αυτό είναι μια πίεση και ένα βάρος που το μεταφέρεις. Εμείς μπορούμε μόνο να φανούμε έτοιμοι και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό κάθε φορά».



–>