Μπακασέτας: Η περσινη χρονιά ήταν ο οδηγός μας, ο κόσμος μας σέβεται και τον έχουμε κερδίσει

0
skyline

Διαβάστε τα όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στην κάμερα της NOVA.

Για κλήρωση:

”Δεν ήθελα τη Μπάγερν, θα είναι ωραία εμπειρία, δύσκολη κλήρωση,αλλά όλα θα πάνε καλά.”

Για Αστέρα:

”Μεγάλωσα  στη Τρίπολη, έχω καλές και κακές αναμνήσεις, υγιές σωματέιο, σοβαρή δουλειά γίνεται εκεί,εξαιρετικός  προπονητής.”

Για Μπενφίκα:

”Μια πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να το παλέψουμε και μέσα και έξω και να πάρουμε αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι πιο μονταρισμένη στο κομμάτι της ψυχολογίας και μπορούμε να διαχιριστούμε καταστάσεις.”

Για το συμβόλαιο του: ”Είχαμε μιλήσει, το αφήσαμε λίγο για τα ματς που είχαμε και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά πιστεύω σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» είπε χαρακτηριστικά”.

Για το να μπορεί να σουτάρει και με το δεξί:

”Πάντα σούταρα από μικρός και με το δεξί, παλιά είχα ένα τραυματισμό στο δεξί πόδι και από τότε δεν σουτάρω πολύ Σημαντικό να έχεις και τα δύο πόδια, γίνεσαι απρόβλεπτος.”

Για τον αν νιώθει δικαιωμένος:

”Δεν πρέπει να ακούμε τον κόσμο, χρειάζεται δουλεία, είναι δύσκολο να μην ασχολείσαι με τον κόσμο. Η περσινη χρονιά ήταν ο οδηγός μας, ο κόσμος μας σέβεται και τον έχουμε κερδίσει. Κάποιοι δεν μας σέβονται αλλά γενικά αρέσει στους φιλάθλους μας που ο κορμός είναι ελληνικός.”

Για Μαρίνο Ουζουνίδη: ”Ο Ουζουνίδης μας έχει βοηθήσει πολύ να βελτιωθούμε στο επιθετικό παιχνίδι. Έχουμε βελτιωθεί σε ένα κομμάτι που πέρυσι είχαμε προβλήματα όταν ο αντίπαλος κλεινόταν μαζικά στην άμυνα. Δούλεψε αρκετά και μας έχει δώσει πολλές λύσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μας. Είναι ένας προπονητής που με ανέδειξε, εξελίχθηκε ως προπονητής και μου αρέσει πολύ. Δούλεψε αρκετά και μας έχει δώσει πολλές λύσεις.Είμαι πολύ ευχαρίστημένος από την συνεργασία μας”.