Μπακάκης: Τα επόμενα πέντε χρόνια θέλω ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα

0
skyline

Διαβάστε τα όσα είπε ο Έλληνας μπάκ για το παιχνίδι με τον Αστέρα, την ανανέωση του συμβολαίου του και την Εθνική ομάδα.

Για τον Αστέρα Τρίπολης και την κακή παράδοση: «Όντως δεν έχουμε κερδίσει, μια δύσκολη έδρα, μια καλή ομάδα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Να μπούμε συγκεντρωμένοι να το σπάσουμε αυτό. Αφήσαμε τα πανηγύρια στην άκρη, πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι. Να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο».

Τι ονειρεύεται ο Μιχάλης Μπακάκης για το μέλλον: «Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κατακτήσω όλα αυτά σε τόσο σύντομο διάστημα. Δεν περίμενα ότι θα γίνει σε τόσο σύντομο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα από την Γ’ Εθνική να πετύχει όλα αυτά. Τα επόμενα πέντε χρόνια θέλω ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα, Κύπελλα και διακρίσεις στην Ευρώπη».

Για τις φήμες περί κρούσης του Ολυμπιακού: «Όταν κάποιοι ρεπόρτερ βγάζουν δημοσιεύματα δεν μπορείς να βγαίνεις να διαψεύδεις συνεχώς, άλλου είπαν για Ιταλία, Γερμανία, μετά για Ολυμπιακό. Είχα πει ότι ο πρώτος μου στόχος ήταν να μιλήσω με την ΑΕΚ, δεν θα μιλούσα με άλλη ομάδα. Δεν άργησα να συμφωνήσω, ο πρόεδρος μου είπε σε όλα ναι σε αυτά που του ζήτησα, δεν ήθελα να φύγω, έτσι ανανέωσα για άλλα πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για Εθνική ομάδα: «Τιμή μου που είμαι στην Εθνική. Πιστεύω πολύ σε αυτή την Εθνική μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Ξεκινάμε τα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο για να δώσω τα πάντα για την εθνική».