Σάκοτα: «Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας»

0
skyline

Την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα οφέλη της Σερβίας και να «τεστάρει» τις δυνάμεις της στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει, θα έχει η ΑΕΚ κατά την παρουσία της στο Ζλάτιμπορ, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στη σέρβικη ιστοσελίδα sport.blic.rs…

Για το Ζλάτιμπορ: «Θα περάσουμε μία εβδομάδα στο Ζλάτιμπορ, θα αξιοποιήσουμε τα οφέλη και τις ομορφιές των βουνών της Σερβίας και θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους Έλληνες της περιοχής. Σχεδιάζουμε εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, ενώ θα ακολουθήσουμε και το πλάνο προετοιμασίας. Θα παίξουμε και παιχνίδι με την ομάδα του Ζλάτιμπορ».

Για τα φιλικά της ομάδας του επί σερβικού εδάφους: «Έχουμε προγραμματίσει δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι. Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Μέγκα Μπέμαξ και σχεδιάσουμε να μιλήσουμε στα Μέσα της Σερβίας το ερχόμενο Σάββατο».

Για την ταινία «1968», αλλά και την σχέση Ελλήνων και Σέρβων: «Φέτος έγινε μια ταινία με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού της ΑΕΚ, μιας ομάδας που ιδρύθηκε από πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη, κάτι που έχει αφήσει το σημάδι του και στο τελευταίο γράμμα της ομάδας. Πολλοί Σέρβοι παίκτες και προπονητές συνέβαλλαν στην επιτυχία του συλλόγου, γι αυτό και προβάλλουμε την ταινία. Επιθυμία μας είναι να εμβαθύνουμε την ελληνοσερβική φιλία και να προσεγγίσουμε τους Έλληνες του Ζλάτιμπορ».


–>