Ξανθόπουλος στο inAEK.gr: «Στόχος μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

0

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μιλάει στον Ιορδάνη χρυσοβελώνη και στο inAEK.gr για τη νέα χρονιά που έρχεται, για τον νέο προπονητή αλλά και για το αν μπορεί η ΑΕΚ να μπει ανάμεσα  σε Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακό.
Ο άσος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της ομάδας είναι να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα και αν η ομάδα αποδώσει τα μέγιστα  τότε θα έρθει και ο τίτλος.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:


Αν ο φετινός στόχος είναι να μπει η ομάδα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Αυτό είναι δύσκολο γιατί και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναίκος είναι καλές ομάδες και ότι έχουν πετύχει το έχουν καταφέρει με πολλά χρόνια προσπαθειών και δουλειάς. Νομίζω όμως πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο κάνοντας ανοδικά βήματα.Η περσινή χρονιά ήταν μία εκπληκτική χρονιά, με την  κατάκτηση των δύο από τους τρεις στόχους. Αυτό είναι κάτι τρομερό για την ΑΕΚ και πιστεύω και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ο στόχος για φέτος

 Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο όσο δύσκολο και να είναι λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και της πάρα πολύ καλής πορείας που κάνει η ΑΕΚ σε όλα τα τμήματα. θα είναι πολύ σημαντικό να φέρουμε τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίξει στο γήπεδο.

Ο λόγος που πέρσι δεν ήτανε μαζικά στο πλευρό σας όλα τα παιχνίδια

Ο λόγος που δεν είχαμε πέρσι τον κόσμο δίπλα μας ήταν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, όμως όταν η ομάδα έπρεπε να δείξει χαρακτήρα και τα κατάφερε στα δύσκολα παιχνίδια.


Για τον καινούριο προπονητή

 Τον προπονητή τον ξέρουμε όλοι, έχει πάρα πολύ καλό βιογραφικό είναι πολύ έμπειρος. Φαίνεται ότι θα μας βοηθήσει πολύ σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Σίγουρα κάθε αρχή και δύσκολη αλλά όταν όλα τα παιδιά βρούμε χημεία μεταξύ μας τότε θα παίξουμε ωραίο μπάσκετ.

Επιμέλεια: Χρυσοβελώνης Ιορδάνης 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here