Νίκολιτς: Είμαι πολύ ευχαριστημένος

0
skylineΑναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι όμως και λυπημένος που δεν προκριθήκαμε. Όμως δεν το περιμέναμε από την αρχή της ευρωπαϊκής πορείας να φτάσουμε εδώ. Ήμασταν άτυχοι, οι δύο ομάδες ήταν πάνω-κάτω ίσες και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σήμερα ήταν απίστευτος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Πιστεύω στην ομάδα μου και το ταξίδι συνεχίζεται. Έχουμε κλήρωση την Παρασκευή στο Europa League. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους οπαδούς της. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τη Φερεντσβάρος και συνεχίζουμε απτόητοι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν μαχητές ως το τέλος και πίστευα ως το τέλος ότι μπορούσαμε να πάμε το ματς στην παράταση».

Για το τι έλειψε από τη Βίντι για να πάρει την πρόκριση: «Όπως είπα, είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν φανταστικός και αυτό καθόρισε την πρόκριση. Εμείς δεν τα παρατάμε και παίρνουμε δύναμη από αυτά τα δύο ματς που δεν ήμασταν το φαβορί αλλά καταφέραμε να δυσκολέψουμε την ΑΕΚ».

Για τα πρώτα του λόγια μετά το ματς: «Ποτέ δεν μιλάμε μετά το παιχνίδι. Μαζευτήκαμε όμως στο κέντρο του γηπέδου και είπαμε μπράβο. Συνεχίζουμε, είμαστε περήφανοι, όπως πρέπει να είναι και όλη η Ουγγαρία για την πορεία μας. Συνεχίζουμε όμως στο Europa League».

Για το αν θα μπορούσε η Βίντι να ασκήσει περισσότερη πίεση στην ΑΕΚ: «Δεν είμαστε καλοί στο passing game. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο άμυνα και επίθεση. Είναι πολύ σύνθετο. Κάναμε πολλά λάθη, γλίστραγε και το γήπεδο. Και στα δύο ματς ήμασταν οργανωμένη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δεν ήμασταν κατώτεροι, αλλά πολλά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».