Απαιτεί πρωτάθλημα και κύπελλο ο Μαρινάκης μετά το περσινό κάζο

0
skyline


Με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, μελών της Διοίκησης και στελεχών της ΠΑΕ και του Καραϊσκάκη τελέστηκε ο αγιασμός του Ολυμπιακού στο προπονητικο κέντρο του Ρέντη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε στα λεγόμενα: «Καλή σεζόν με πρωτάθλημα και Κύπελλο» και στη συνέχεια φυσικά ζήτησε και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο  Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει όσο τίποτα οι ερυθρόλευκοι να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από μια αποτυχημένη χρονιά και το έδειξε με το… καλημέρα στον αγιασμό στου Ρέντη.

Ο Μαρινάκης είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, ενώ χαιρέτισε δια χειραψίας όλους τους παίκτες των Πειραιωτών.–>–>

Ευχές έδωσε και ο πάτερ Δημήτριος καθώς ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα και υγεία στον Μαρινάκη λέγοντας του: «Να έχεις υγεία και ευλογία Κυρίου».

Επίσης, ευχήθηκε υγεία και ψυχική δύναμη στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσοι καθημερινά αγωνίζονται για τον σύλλογο αναφέροντας: «Καλό πρωτάθλημα, καλά αποτελέσματα. Να έχετε καλή χρονιά, να έχετε ευλογία και είθε ο πρόεδρός μας να έχει πολλά χρόνια ζωής».

Το παρών στο Ρέντη έδωσαν συγκεκριμένα οι: Σάββας Θεοδωρίδης (Αντιπρόεδρος), Γιάννης Μώραλης (Πρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος Πειραιά), Μιχάλης Κουντούρης (σ.σ.: Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη), Τάκης Αγραφιώτης (Αντιπρόεδρος), Λίνα Σουλούκου, Γιώργος Παύλου (Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ), Ανδρέας Νασίκας, Χρήστος Μηστριώτης (μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ), Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ), Βασίλης Βασιλειάδης (Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε), Κριστιάν Καρεμπέ (αθλητικός Διευθυντής), Κούλης Δουρέκας (Διευθυντής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου) και Φρανσουά Μοντέστο (επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ).