Ουζουνίδης: «Κανείς δεν μας εγγυάται ότι περάσαμε, πρέπει να προσπαθήσουμε»

0
skyline
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη: 

– πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί η ΑΕΚ καλύτερα το σκορ του πρώτου αγώνα… 
«Να μπούμε, να παίξουμε και να νικήσουμε. Η διαχείριση μπορεί να γίνει μόνος προς το τέλος, αν τα πράγματα είναι οριακά. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι επειδή κερδίσαμε το πρώτο ματς θα περάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και αν τα κάνουμε αυτά νομίζω θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε». 

-εάν υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης… 
«Δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Ότι δεν έχει τελειώσει κάτι και ότι πρέπει να βοηθήσουν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα παιδιά πρέπει να δώσουν το 100%. Νομίζω ότι παρά τη νίκη μας θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα από το πρώτο ματς. Ναι μεν έχουμε το προβάδισμα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι» 

-ποια είναι τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς και πρέπει να αποφευχθούν… 
«Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 2-0. Κάναμε και αρκετά λάθη πριν το 2-0 όμως. Μπορούμε να γίνουμε αρκετά καλύτεροι, τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει». 

-για το σκληρό παιχνίδι της Βίντι… 
«Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Βίντι. Στη χώρα της είναι πρωταθλήτρια, έχουν ψυχολογία μαχητή, είναι μια ομάδα που στα ευρωπαϊκά ματς χρησιμοποιεί και τη δύναμη και εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Ποιοτικά είμαστε καλύτεροι και αν χρησιμοποιήσουμε και το μυαλό μας και να δεν παρασυρθούμε από το παιχνίδι του αντιπάλου όλα θα πάνε καλά». 

– αν η ΑΕΚ έχει την πίεση για την πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα… 
«Ο αντίπαλος είναι λογικό να μην έχει πολύ πίεση, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και μαζί με τον κόσμο μας θα πάνε τα πράγματα καλά. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά το ματς, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν κάτι δεν πάει καλά να είμαστε ήρεμοι». 

-αν η Βίντι προηγηθεί νωρίς πώς θα πρέπει να αντιδράσει η ΑΕΚ: 
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Αν όλα ξεκινήσουν καλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς πρέπει να είμαστε σοβαροί με υπομονή και να πάρουμε στο τέλος αυτό που θέλουμε. Στο ποδόσφαιρο προετοιμάζεσαι για όλα τα σενάρια». 

-για την απουσία του Γκάλο… 
«Κάθε παίκτης που λείπει είναι πρόβλημα. Θα συμπληρώσουμε 18αδα. Όλα τα παιδιά όμως είναι ικανά και έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν». 

-αν θα αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον ΠΑΣ… 
«Θα δούμε διαφορετικά πράγματα, άλλη θα είναι η ενδεκάδα σίγουρα»