Μπακάκης: Σε τέτοια ματς μπαίνεις για να κερδίσεις!

0
skyline


Το δικό του σύνθημα για το ιστορικό παιχνίδι της Τρίτης με την Βίντι για το ChampionsLeagueέδωσε ο Μιχάλης Μπακάκης, που απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Ενωσίτες!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA μετά την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για την πρεμιέρα και τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Είναι πολύ σημαντικό, θέλαμε τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα και να πάρουμε ψυχολογία. Το θέλαμε, είχαμε συγκέντρωση, ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μπήκαμε με συγκέντρωση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο τα καταφέραμε».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ: «Είναι ένας νέος προπονητής, με νέα στοιχεία. Αγώνα με τον αγώνα προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, έχουμε αλλάξει τακτική. Σήμερα είδατε ότι βγήκε μια ωραία φάση, στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».–>–>

Για το βάθος που έχει η ΑΕΚ: «Όσοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είναι ικανοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν καλά στις απαιτήσεις. Δεν άλλαξε κάτι με τις αλλαγές που έγιναν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε».

Για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης: «Το κλαμπ μετά από 12 χρόνια είναι έτοιμο να παίξει στο ChampionsLeague, είναι σημαντικό και επιπλέον κίνητρο για όλους. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει η χαλάρωση, μπαίνεις για να κερδίσεις, με συγκέντρωση. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να μας βοηθήσει, είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε και την Τρίτη που θα έρθει η στιγμή θα πάρουμε την πρόκριση».